Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet tetováltatni 6honapos...

Lehet tetováltatni 6honapos terhesen?

Figyelt kérdés
Van rajtam 3 tetoválás, szeretnék még egyet anyukám emlékére a karomra, lehetséges, lenne valami baj???

2015. júl. 20. 20:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Hát.. egy kicsit vérzik a tetkó, ebből kiindulva bele is kerül a véráramba a festék. Így biztos nem tesz jót a babának.
2015. júl. 20. 20:29
 2/16 anonim ***** válasza:
84%

Elvileg tilos várandósan és szoptatás alatt tetováltatni.

Hozzáértő tetováló, minőségi szalon meg sem csinálja.

A megváltozott hormonháztartás miatt lehet, hogy allergiás reakció lép fel, vagy begyullad, a szervezeted megpróbálja kilökni magából.

Most a baba a legfontosabb, egy év múlva is csináltathatsz tetoválást.

2015. júl. 20. 20:31
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. júl. 20. 20:33
 4/16 anonim ***** válasza:
Ráérsz vele!
2015. júl. 20. 20:33
 5/16 A kérdező kommentje:
Kár, pedig nagyon szeretném :-(
2015. júl. 20. 20:39
 6/16 anonim válasza:
Hivatalos szalonban nem tetoválnak kismamát, vagy szoptatós mamát. 1, mert a megnövekedett vérmennyiség miatt, erősebben vérzik a bőr tetoválás alatt, ezért nehezebb dolgozni vele és sokkal lassabban is gyógyul. 2, a kismamáknak sokkal érzékenyebb a bőrük, így a fájdalom ami a tetoválással jár, jóval erősebb. A tetoválásod nem megy ki a divatból, mint egy farmer, ráérsz később is megcsináltatni..:D
2015. júl. 20. 21:09
 7/16 anonim ***** válasza:

nem... én napi 1x szoptattam még mikor mentem megérdeklődni mi mennyi hogyan, egyből kérdezték, hogy terhes vagyok-e vagy szoptatok-e mert akkor nem vállalnak.

a tetoválást egész életedben viselni fogod, nem oszt, nem szoroz az a pár hónap még :)

2015. júl. 20. 21:27
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem csak kozmetikai tetoválásaim vannak (szemöldök, száj) anno rákérdezett a kozmetikus amikor tetovált, hogy nem vagyok e terhes. Azt is mondta, hogy amikor várandós az ember kidobja a tetoválást a teste. Nem tudom, hogy ez csak a kozmetikai tetkóra igaz e, de szerintem várj vele...
2015. júl. 20. 21:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem csak,nem szabad,tilos is. 2 hónapos lesz a kislányom és én is szeretném a nevét magamra varratni meg a születési dátumát. ÉS beszéltem azzal akinél csináltattam a többit,mondta,hogy sem a terhesség alatt,sem a szoptatás alatt nem csinálja meg. Ha 2 évig szoptatok akkor addig kell sajnos várni,mert bekerül a vérkeringésbe a tinta és káros a magzatra is később pedig a kicsire mert a tejjel bekerül ugyanúgy a szervezetébe. Plusz ilyenkor neked is bajod lehet a megváltozott hormonok miatt.
2015. júl. 20. 22:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem tudsz várni még 3 hónapot??
2015. júl. 20. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!