7hetes terhes vagyok.19éves szóval gondolkozunk az abortuszon.21-22évessen szeretnék babát. Attol félek hogy abortusz után nem fogok teherbe esni, vagy valami problémáim lesznek a terhesség alatt. Ha most elmegyek abortuszra lehet később gyermekem?
Figyelt kérdés
2016. márc. 8. 13:51
31/41 anonim válasza:
miért szerintetek aki szánt szándékkal dobja el a gyereke életét, utána megérdemli hogy az adófizetők pénzéből meddőségi kezelésekre járhasson? Mert szerintem nagyon nem.
32/41 anonim válasza:
Egy betegség kezelése mióta "érdem" kérdése???
33/41 anonim válasza:
hát mivel volt választása, saját hibájából lett.
34/41 anonim válasza:
#33, lehet, hogy SZERINTED hiba, ha valaki egy élethelyzetben él egy döntési jogával. Mások szerint meg a döntési helyzetek arra valók, hogy az emberek - mérlegelve a körülményeket - döntéseket hozzanak.
35/41 anonim válasza:
Ne vetesd el! Én elkövettem ezt a hibát ugyanennyi idősen és a világ legnagyobb hibáját követtem el.
L/20
36/41 anonim válasza:
Eprecske, szerintem ez a kérdés március 8-a óta már rég eldőlt, vagy így, vagy úgy. Viszont ez után a megjegyzésed után nem csodálkozom azon, hogy a saját kérdésedben a párodnak már elege van a dolgaidból...
38/41 anonim válasza:
Ritka a meddőség az abortusz után.
39/41 anonim válasza:
Nagyon gyakori a meddoseg abortus utan pl asherman syndroma ill lelki okok miatt is.
40/41 anonim válasza:
#39, szerencsére ez már egy fél éves téma, ami biztosan eldőlt már így vagy úgy... szóval itt lehet már akármekkora zöldségekkel jönni a kedves magzatvédőknek, anélkül, hogy kárt tudnának okozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!