Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » A magzat megölése gyilkosság?

A magzat megölése gyilkosság?

Figyelt kérdés
2016. márc. 8. 06:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
54%

Szerinted életképtelen! És szerinted ez az igazság!

Más szerint pedig marhára nem így van. Mint, ahogy szerintem sem.

Senki nem úgy áll neki szexelni, hogy tökmindegy mi lesz, úgyis van abortusz...

2016. jún. 30. 22:20
 52/63 anonim ***** válasza:
0%
Itt a kommentekből nem úgy jön le.
2016. jún. 30. 22:22
 53/63 anonim ***** válasza:
18%
de, 73%-os elég sokan úgy állnak hozzá, hogy nem baj majd az abortusz megoldja. Pl mindenki aki lusta védekezni
2016. jún. 30. 22:24
 54/63 anonim ***** válasza:
54%
Mint ahogyan elég sokan nem így állnak hozzá.. Most ezzel mire jutottunk? Semmire.
2016. jún. 30. 22:33
 55/63 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem meg az abortuszosok nagy része így áll hozzá, hisz nem érdekli őket a gyerekük. De ez meddő vita, ha annyira pártoljátok, csináljátok nyugodtan,nekem a magzat is gyerek és az én szememben az abortusz gyilkosság.Úgyse fogjuk meggyőzni egymást, én az abortusz ellen kampányolok te meg mellette, a két tábor között mindig is örök ellentét marad.
2016. jún. 30. 22:36
 56/63 anonim ***** válasza:
54%

Én nem kampányolok semmi mellett, ne keverjük a szezont a fazonnal. Csupán számomra az abortusz nem gyilkosság és soha nem is lesz az. Ha valakinek beteg gyereke születne, védekezés mellett esne teherbe, de nincs megfelelő háttér, nem is akarja, ne adj isten nemi erőszakból fogant vagy az anya élete forogna veszélyben, akkor igen is az a véleményem, hogy csináltassa meg az abortuszt.

Aki meg nem védekezett és terhes lett, ám de nem akarja a gyereket minek szülje meg? Aki tudja magáról, hogy egyáltalán nem anya típus, ideges természet, türelmetlen, nem lenne türelme a gyerekhez, az minek szüljön? Neki is és a gyereknek is csak egy szenvedés lenne.

Ez nem kampányolás, azt meghagyom nektek, szimplán ésszerűen gondolkodok.

2016. jún. 30. 22:42
 57/63 anonim ***** válasza:
16%
de kampányolsz, hiszen minden kérdéshez, ahol még nem döntött a kérdező odaírod hogy igen is vetesse el. a te logikáddal én pl nem szeretem az embereket, akkor meggyilkolhatok bárkit, hisz mentesít az, hogy tudom magamról hogy rosszul érezném magam a jelenlétükben? Mert nekem egy élő ember és egy élő magzat között nincs különbség.
2016. jún. 30. 22:45
 58/63 anonim ***** válasza:
0%
Magyarázza már el nekem valaki , hogy hogyan lehet rosszul védekezni?? Vagy védekezel vagy nem, ilyen egyszerű. Aki meg nem akar gyereket az kötesse el magát és kész.
2016. jún. 30. 22:53
 59/63 anonim ***** válasza:
61%

Ne tudd már tőlem jobban, rendben? Miről beszélsz? Milyen minden kérdéshez odaírom, hogy vetesse el??! SOHA, ismétlem SOHA nem írtam még egy olyan kérdéshez sem, ahol a nő nem tudott dönteni, hogy megtartsa vagy abortáljon, hogy igen is menjen abortuszra! Olyan kérdésekhez írok, ahol már eldöntötte a kérdező, hogy abortuszra fog menni!! A kettő között óriási a különbség. Az, hogy te minden egyes abortuszos kérdéshez esetleg odaírod, hogy tartsa meg, ez gyilkosság, ő is él blablabla, az már a te saját problémád, téged minősít, ha mindenkit folyamat győzködni akarsz. Ha egyszer már valaki eldöntötte, h abortuszra megy, minek nekiállni győzködni az ellenkezőjéről? A kérdésre kell válaszolni, nem azt ecsetelni, hogy szerinted ez helytelen.

Az meg megint a te dolgod, hogy szerinted egy élő ember egyenlő egy még kifejletlen, önállótlan magzattal. Ez csak az intelligencia szintedet tükrözheti esetleg, ha szerinted te egyenlő vagy pl a szomszédom hasában lévő fejletlen magzattal..

2016. jún. 30. 23:00
 60/63 anonim ***** válasza:
80%

#58, a dolog ott kezdődik, hogy 100%-os védekezés NINCS a mai tudásunk szerint, minden védekezési módnak van egy hibaszázaléka, amit úgy hívnak, hogy Pearl index...

(mennyi a terhesség bekövetkezésének esélye, ha 100 nő alkalmazza ugyanazt a módszert 12 hónap alatt)

[link]

Ott van a lap alján egy grafikon, ahol megnézheted helyes használat esetén is, meg átlagos használat esetén is.

2016. jún. 30. 23:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!