Hogyan lehet ezt túlélni?

Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok. Az exem elhagyott mert nem kellünk neki..én akartam de a szüleim szegények és senki sem tudna olyan mértékben segiteni hogy jo elete legyen..es nem is velem kozolte hanem a sogorommal..es neki fontosabbak a nok..hogyan lehet ezt lelkileg atveszelni?kedden megyek a korhazba...
2016. febr. 26. 16:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
egyébként az exedtől kérhetnél gyerektartást, családi, gyes, a pici hat hetes korában mehet bölcsibe te meg dolgozni...tehát ha annyira akarnád meg lehetne oldani...
2016. febr. 26. 21:51
 12/16 anonim ***** válasza:

En nem vagyok tul tajekozott a t emaban, ezert bocsi, hogy reszben OFFolllak:

Gondolom 10 hetes es par napos avgy, az abortuszt ugy todom, hogy a 12. hetig vegzik e, szoval nem keso mar elinditanod a procedurat?

2016. febr. 27. 08:00
 13/16 anonim ***** válasza:
29%
Védekezés?
2016. febr. 27. 11:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
"Hogyan lehet ezt túlélni?" Neked?
2016. febr. 28. 05:33
 15/16 anonim válasza:
0%
gyilkosság ha elveteted. téged ha anyád leszívat egy szívócsővel a méhéből 10 hetesen most nem kérdezel ekkora baromságokat te szégyen!!! undorító aki ilyet tesz elveszed az életét.
2016. márc. 2. 21:05
 16/16 Kim Bo Mao ***** válasza:
36%

Ne hallgass a bírálókra akik megvetnek amiért elveteted. Persze írhatnám, hogy miért "hagytad", hogy teherbe ess, vagy miért nem kérdezted meg volt párod akar-e gyereket, de ami megtörtént, megtörtént.

Szerintem ez helyes döntés ebben az esetben, mert te döntessz erről. Tök mindegy, hogy ki hogy döntött, mennyire "ugyanaz" a helyzetük volt mint neked, ők nem te vagy. Az a fontos, hogy ki tudj állni a döntésed mellett. Próbáld lerendezni a dolgaidat, ami az exedhez köt, "megtisztítani" az életedet a nem kívánatos szokásoktól, személyektől és kezdj új életet fokozatosan.

2016. márc. 3. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!