Hogyan lehet ezt túlélni?
Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok. Az exem elhagyott mert nem kellünk neki..én akartam de a szüleim szegények és senki sem tudna olyan mértékben segiteni hogy jo elete legyen..es nem is velem kozolte hanem a sogorommal..es neki fontosabbak a nok..hogyan lehet ezt lelkileg atveszelni?kedden megyek a korhazba...2016. febr. 26. 16:00
1/16 anonim válasza:
Hány éves vagy?A szüleid egyébként tudják és ők is úgy gondolják vetesd el?
2/16 A kérdező kommentje:
22..mivel szetmentunk ezert anyammal kell egy szobaban elnem es ok is epp hogy ki tudjak fizetni az alberletet jo ha kajara marad...muszaj sajnos..
2016. febr. 26. 16:04
3/16 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy jobbat teszel a gyerekkel, ha nem születik meg, mintha nem tudod felnevelni. Ez nem gyilkosság, hanem ésszerű döntés.
4/16 anonim válasza:
:( Az első vagyok.Nem dolgozol?Már csak azért,hogy ha megvan a szükséges munkaviszony GYED-et kapnál.Persze,nem lenne túl jó gondolom anyukáddal egy szobában a kicsivel. Jaj,nagyon nehéz ez és nehéz lesz az biztos feldolgozni,pláne,ha te akartad volna. De ebben a helyzetben sajnos ez a megoldás.Nem tudok okos tanácsot adni,mert a te érzéseidet más nem tudja átélni.És pont emiatt ne törődj senki véleményével! Próbálj arra gondolni,hogy az se lenne jó neki,ha éhezne,nem tudnál neki megadni alapvető dolgokat se. Sok erőt kívánok neked!!
6/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy szenvedjen..normalis eletet akartam neki de mivel nem lehet ezert muszaj
2016. febr. 26. 16:54
8/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de én nem foglak abajgatni. Ez gyilkosság, ha tetszik, ha nem, mert egy embert végeznek ki ésszerű döntésre hivatkozva. Másrészt miért hiszed azt, hogy örökre így marad a helyzeted? Pontosan tudom miről beszélek, mert engem nem csak elhagytak az elsővel, de ki is raktak az utcára. Bitang nehéz volt. Ma már főiskolás és vannak testvérei, saját házban. Bocs, de nem csak a gyilkosság a megoldás, de te tudod.
9/16 A kérdező kommentje:
Semmit sem tudnék neki venni...havonta 30ezerbol meg nem tudunk elni ...de nrm fogom bizonygatni...mit nem ertesz azon hogy anyameknak rpphogy eleg a penz..a testverem vesz nrkik neha par szaz forintert vmit hogy ne haljanak ehen...es alberletrol alberletre jarnak...ezek szerint szerinted ez a jo elet egy embernek hat gratulalok
2016. febr. 26. 19:17
10/16 A kérdező kommentje:
A többieknek köszi
2016. febr. 26. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!