Fiúk, férfiak! Mit tennétek egy ilyen kijelentés
hatására?
Figyelt kérdés
Ha a barátnőtök (ha nincs, akkor tegyük fel, hogy van) bejelentené, hogy terhes tőletek. (Ha még nem szexeltetek, az mind3gy, a lényeg, hogy gyereket vár és a te gyerekedet)
Mit mondanátok, mit tennétek?
ha abortuszt akartok, mi van, ha a lány nem akarja?
korotokat és ha van a kapcsolatotok korát is írjátok meg pls!:)
23éves a vőlegényem, most nem igazán felelnének meg a körülmények egy babához, de megoldanánk, és Ő akkor is nagyon örülne neki.! Nem fenyegetne azzal pl, h elhagy, ha nem vetetem el, nem beszélné tele a fejem hülyeségekkel, (és az sem érdekelne, ha más 'papolna'mert akkor sem vetetném el soha), tehát Ő egy érett férfi, és tisztában van az 'apa' szó fogalmával,és vállalná minden körülmények között.! Egyébként 4évr vagyunk együtt. 19/N
2016. febr. 18. 21:21
12/16 anonim válasza:
Én meleg vagyok így ez nálam képtelenség. De mondjuk ha ez tényleg igaz lenne és bizonyithatóan az enyém akkor én fel akarnám nevel. Még ha az csaj nem is akrná.
2016. febr. 19. 12:17
13/16 anonim válasza:
Mivel egyikünk sincs ráindulva a gyerek-témára, de egyikünk se tartja kizártnak se, a következő napok valszeg arról szólnának, hogy sokat beszélgetnénk egymással a dologról és a jövőről, aztán kialakulna valamilyen közös álláspont. Szóval voltaképp semmi extra nem lenne.
2016. febr. 19. 14:50
14/16 anonim válasza:
Hát én azt gondolom, hogy aki elég nagy fiú ahhoz hogy szexeljen az legyen annak tudatában, hogy bizony védekezés mellett is teherbe lehet ejteni a hölgyet. Aki annyira önző kisgyerek,hogy ezzel nincs tisztában hanem dug ész nélkül az aztán meg ne siránkozzon. Dugni vagy nem dugni ez itt a kérdés :D Ha a lány nem akarja elvetetni akkor ezt neked el kell fogadni és kész. Persze értem én hogy ez a te életed is és rád van erőltetve a gyerek ha akarod ha nem. Ez valamilyen szinten igazságtalan. Na de ott voltál amikor készült az a kölök nem? Senki nem erőszakoskodott veled hogy márpedig szexelni kell! Szexelni az szexeljen aki egy nem várt következményt is épp olyan férfiasan tud vállani mint azt hogy áll a dákó és hajrá!
2016. febr. 22. 10:54
15/16 anonim válasza:
nem saját példák de mesélek . 25 éves lány 35éves jó módú pasi lány növérének jött a második baba elsövel sokat volt másodikkal terhes ujszülöttet ellátó növérét tehermentesitse. Kedvet kapott a saját gyerekhez, pasi azt mondta nem birja a gyerek sirást anyukájával tul szoros volt a kapcsolata. Lány gondolta majd ha lessz megszereti a gyereket tett róla hogy legyen, lett is erre pasi kidobta, megszületett a gyerek küldtek képet erre a pasi anyukája telózott, haggyják békén a fiát ezzel a gyerekkel, 3 év mulva felköltöztek a pasihoz meg az anyukájához aki nagyon szigoru volt a gyerekkel nem jött össze. Lány 3 évet várt a pasira pedig szép lány és sok pasi akadt volna neki. Mindegyik felnött szereplö diplomás jól keres....
2016. márc. 12. 21:28
16/16 anonim válasza:
Előzö vagyok én nagyon örülnék neki ha lenne, ha még nem is maradnánk együtt vagy besikerülne is szóval minden megoldás ... szeretném teljes szivemböl.
Volt barátnömnek volt egy 4éves lánya, pasi elmenekült 17 évesek voltak amikor született a gyerek, imádtuk a gyerekkel egymást királyság (pót) apukának lenni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!