Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Tapasztalatokat varok olyan...

SzabinaesKornél kérdése:

Tapasztalatokat varok olyan holgyektol, akik abortuszon estek at! Hogyan, mikent zajlott? Korhazba mennyi ido toltott? Atfutasi idehe Negativ kommentelok kimeljenek

Figyelt kérdés

2016. febr. 2. 12:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%

Nekem két napja volt, nincs még gyerekem.

Be kellett feküdnöm csütörtök este, nagyon féltem a tágítástól (sokat olvastam a lamináriáról), de gyógyszerrel csinálták. Este jött egy orvos, megvizsgált, feltett egy hüvelykúpot a méhszájamhoz. Két órán át feküdnöm kellett, hogy feloldódjon. ez felpuhította a méhszájat. Másnap fél kilenckor vittek a műtőbe, kaptam egy kanült, elaltattak. Kilenckor már kint voltam a kórteremben és ébredeztem. Másfél órával később felkelhettem, kimentem lefürödni újra és mentem ebédelni. Egyáltalán nem fájt semmi, amiket itt olvasni, hogy mennyire fájdalmas és megalázó... Hát én nem ezt tapasztaltam. Egy rezidens volt bunkó, akinél a felvilágosítás abból állt, hogy "Tudja, hogy meddő lehet?" és ennyi (nem mondta el, hogy mi történik, hogy tönrténik...). Csütörtök este feküdtem be, péntek délután 4-kor haza is engedtek. Már nem is vérzek, nem is fáj. Első abortuszom volt, 25 évesen, ennek ellenére nem szeretnék többet...

2016. febr. 7. 15:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem elso terhessegemnel.volt mutet,baba elhalasa miatt.Eleg rossz elmeny.Mehszajtagito,muto,altatas es arra ebredsz h mar vege is...Utana terhes lettem azzal a babaval nem volt semmi gond,egeszsegesen szuletett :) mikor 6honapos volt kiderult h megint terhes vagyok(gyogyszer,szoptatas mellett) 11hetes volt mar mikor megtudtam.Sokkolt az egesz es h friss a szules elmenye,valamint nem egyszeru baba a fiam sem.De megtartottuk es mostmar nagyon varjuk es tulestem a ketsegeimen is.A baba is makk egeszseges a pocakomba(mar a 2.genetikan is tul vagyunk) Szerintem gondold at mielott esetleg olyat teszel amit megbansz.En mar orulok is h igy alakult,olyanok lesznek,mint az ikrek...28N
2016. febr. 23. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!