Tapasztalatokat varok olyan holgyektol, akik abortuszon estek at! Hogyan, mikent zajlott? Korhazba mennyi ido toltott? Atfutasi idehe Negativ kommentelok kimeljenek
Nekem két napja volt, nincs még gyerekem.
Be kellett feküdnöm csütörtök este, nagyon féltem a tágítástól (sokat olvastam a lamináriáról), de gyógyszerrel csinálták. Este jött egy orvos, megvizsgált, feltett egy hüvelykúpot a méhszájamhoz. Két órán át feküdnöm kellett, hogy feloldódjon. ez felpuhította a méhszájat. Másnap fél kilenckor vittek a műtőbe, kaptam egy kanült, elaltattak. Kilenckor már kint voltam a kórteremben és ébredeztem. Másfél órával később felkelhettem, kimentem lefürödni újra és mentem ebédelni. Egyáltalán nem fájt semmi, amiket itt olvasni, hogy mennyire fájdalmas és megalázó... Hát én nem ezt tapasztaltam. Egy rezidens volt bunkó, akinél a felvilágosítás abból állt, hogy "Tudja, hogy meddő lehet?" és ennyi (nem mondta el, hogy mi történik, hogy tönrténik...). Csütörtök este feküdtem be, péntek délután 4-kor haza is engedtek. Már nem is vérzek, nem is fáj. Első abortuszom volt, 25 évesen, ennek ellenére nem szeretnék többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!