Tapasztalatokat varok olyan holgyektol, akik abortuszon estek at! Hogyan, mikent zajlott? Korhazba mennyi ido toltott? Atfutasi idehe Negativ kommentelok kimeljenek
Nekem kulfoldon csinaltak, rendkivul kulturalt kornyezetben, abszolut profi orvosok. Draga volt, de megerte, m nagyon diszkretek voltak, nem ugy, mint Mo-on, ha tobb tanacsadason kell atesni, majd meg csunyan is neznek az emberre es ereztetik vele, h egy utolso, anelkul, h tudnak az okat a dontesenek...
Szoval, a lenyeg, h en telefonon kertem idopontot a klinikara, majd az idopontban odamentem, megvizsgaltak alaposan, adtak a mutethez ruhat, majd bekisertek a mutobe, elaltattak es ennyi. Semmit nem ereztem, 15 perces volt az egesz mutet. Ebredes utan bevittek egy labadozoba, adtak antibiotikumot, vizet es kekszet, majd 30 perc fekves utan feloltozhettem es mehettem haza. Kaptam tajekoztatot, h milyen komplikaciok merulhetnek fel, es akkor vissza kell menni. Semmi kmplikacio nem volt...
Ha nem vagyok indriszkret, akkor megkerdezhetem hogy hol csinaltak es mennyiert??
Mennek en is kulfoldre, de sajna nyelvtudas 0.
Nem!
Mar van egy 1 eves kislanyom, gyogyszerrel vedekeztunk es ugy lett baba!
Abszolut nem vahyink ra felkeszulve, ezert dontottunk igy sajnos
hölgy..ez tetszik:-D
egyébként meg: elmész nőgyógyászhoz, megállapítja hogy terhes vagy, mondod nem akarod.
kapsz időpontot a családvédelmis vésőnőhöz, elmész, elmondják mik a lehetőségeid ha megtartod, milyen támogatásokat kapsz.(bár úgy vettem le, nem a pénz hiánya miatt nem kell neked a gyerek)ez még anonim
visszamész három nap múlva, megmondod még mindig nem kell a gyerek, elmondják hogy zajlik az abortusz, megkapod a csekket
elmész befizeted
kérsz időpontot a kórházban
lesz egy-két vizsgálat
utána megvan a műtét, elbódítanak, kikaparnak, este mehetsz haza. ennyi.
Koszonom!!!
Tehat ahogy ertelmezem a sajat vedonomet is felkereshetem, ahol lakom, de mehetek barhova!!!
Nagyon nehez dontes volt, de nagyon sok remiszto dolgot hallottam a gyogyszer szedes mellett becsuszott babakrol!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!