Ez abortuszt jelent?

Figyelt kérdés

Egy kolléganőm terhes. Még pár hete beszélgettem vele, ekkor még nem mondta.

A munkahelyen csak fénymásolni illetve telefonokat kell felvenni így 80%-ban ülő munkát végez, így gondolom még hónapokig dolgozhatna. Ő viszont már egész múlt héten nem dolgozott. Az "apával" pedig már nincs együtt. Ez azt jelenti, hogy elveteti? Már persze ha van köze a hiányzásának a terhességhez.

2016. jan. 17. 19:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok. Örültem mikor szakítottak, hisz így szabad utat kaptam. A lányt nagyon kedvelem, így neki csak jót akarok.
2016. jan. 18. 08:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
ÉS most örülsz, hogy nem valaki más gyerekével kell foglalkoznod, ha esetleg összejöttök?
2016. jan. 18. 08:25
 13/21 anonim ***** válasza:
És ha terhes, akkor is akarsz vele randizni?
2016. jan. 18. 09:05
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit akar, csak ő tudja mi a jó neki.

Nem tudom, h akarok-e. Szívesen beszélgetnékvele, gondolom neki is jól esne ha meghallgatnák. Én is örülnék, ha láthatnám, de így már nagyon nehéz döntés llenne nekem is.

Ma sem jött dolgozni, vagy legalábbis még nem láttam.

2016. jan. 18. 09:28
 15/21 Vilcsianyuja ***** válasza:
Az abortuszhoz nem kell másfél-két hetet táppénzen lenni, lehet, hogy más oka van. Mondjuk rosszullétek. Szóval azért annyira ne éld bele magad, hogy szabad lesz a pálya.
2016. jan. 18. 10:53
 16/21 anonim válasza:
64%
de utálom az ilyen hátulról finoman patkánykodó, sunyi palikat. tuti már akkor is "udvarolgattál, amikor még megvolt a barátja! lehet pont az ilyen sunyi "kedveskedők" miatt volt pszichopata a barátja! Remélem megmarad a babája, kibékülnek és bukod a dolgot. bocs..
2016. jan. 18. 12:35
 17/21 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó válaszoló nagyon igazad van..
2016. jan. 18. 16:29
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
Te jó ég mekkora egy önző rohadt dög vagy te... ráadásul olyasvalakivel szemben,akit azt hiszed,hogy kedvelsz. Ha valakit utálsz,akkor patkánymérget raksz a szendvicsébe? Egy nő épp egy szakításon van túl és olyan döntést kell meghoznia,ami felforgatja az életét,te meg csak a saját hasznodat lesed? "szakítottak,jujj de jó, így már van esélyem nála", "remélem abortusz,akkor könnyebb lenne nekem". Nagy valószínűséggel nem véletlenül nem tudod a számát,van esze a hölgynek,gondolom bottal sem piszkálna meg.
2016. jan. 18. 20:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Elmondta neked hogy terhes?
2016. jan. 18. 20:05
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem értem ezt a sok prédikációt. Mindenféle feltételezésekbe bocsátkoztok, mikor semmit sem tudtok.

Régebben ritkán beszélgettünk. Az egyik munkatársam aki ennek a lánynak a barátnője említette meg, hogy milyen jól össueillenénk. Mondtam, h van pasija. Ekkor mesélte, h milyen rosszul bánik vele. Még vásárolni sem mehet a barátnőivel, csak akkor ha a pasi is mehet velük. Mondta, h volt h ott lekur**ta a barátnői előtt, hogy ilyen ruhát nem vehet.

Szépen lassan egyre sűrűbben beszélgettünk, de mindig csak poénkodtunk inkàbb. Nem tulajdonítottam neki semmi nagy jelentőséget.

Aztán kari után szintén beszélgettünk és mondta h szakítottak. Akkor sokkal "bensőségesebben" beszélgettünk. Mondott pár szót az exéről is. Nem jókat, akár csak a baránője.

Pedi ez a lány normális férfit érdemel. Nagyon kedves, szorgalma

2016. jan. 19. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!