Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Kb mennyi időt kell eltölteni...

Kb mennyi időt kell eltölteni a védőnőnél?

Figyelt kérdés
1-2óra?
2015. dec. 8. 08:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Magánügy?! Ebben az esetben ezért is elnézést kérek
2015. dec. 11. 19:56
 22/27 A kérdező kommentje:

Nem tudom egy idegennek, mi köze lehet hozzám.

Csak ajánlani tudom, hogy foglalkozz a saját dolgoddal.

2015. dec. 11. 20:00
 23/27 A kérdező kommentje:

nem tudom ki vagy,nem is aakarom

szóval ha jót akarsz, lépj innen

2015. dec. 11. 20:04
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Csak egy nő, aki sok éve szeretné azt, amit te és az itt kérdezgetők megszakítanak. Van akinek soha nem adatik meg. De ezen ne idegesítsd fel magad, csak egy kérdés volt!
2015. dec. 11. 20:15
 25/27 anonim ***** válasza:
83%

Utolsó. Szomorú ez a helyzet, de nem a kérdező tehet róla. A kérdés pedig nem mindig csak egy szimpla kérdés, ahogy azt bizonyára te is láthatod sokszor.

Azt pedig nem is értem, hogy mi a nyavaját keresel ezen az oldalon. Mazochizmus?!

2015. dec. 11. 20:20
 26/27 anonim ***** válasza:
54%

Melyik volt ez a "kedves" védőnő?

Kérdező: kívánom, hogy dönts jól és további boldog életet kívánok nektek.

Én megértelek: van olyan élethelyzet, amikor egy nő nem tudja bevállalni a babát.

Ez a védőnő pedig kereshetne más szakmát :/

2015. dec. 14. 09:34
 27/27 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Nekem nem kellett védőnőhöz mennem, családsegítőnél voltam. Egy nagyon kedves hölgy volt ott, aki segített bennünket. Én kb háromnegyed órát voltam nála. Úgy tudom van egy szervezet ahol jelentheted, ha bunkón bántak veled, de járj utána, nem bánhatnak így veled! Kétszer kellett megjelennem nála. Kaptam gondolkodási időt, majd megkaptam a csekket és a bejelentkező nyilatkozatot abortuszra. Mi végül megtartottuk a babát, nekünk ez volt a jó döntés.
2015. dec. 14. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!