Kb mennyi időt kell eltölteni a védőnőnél?
Bocsi most látom a kategóriát... benéztem.
2-es
köszi a válaszokat!
telefonon kértem időpontot a hölgytől, aki flegmán közölte, hogy akár 1-2 óra is lehet.. majd ő eldönti.
(rákérdeztem, mert dolgoznom kell, és kíváncsi voltam, hogy kb mire számítsak)
lehordott, kioktatott teljesen.
gondolom, jó lesz vele a beszélgetés..
Sajnálom, hogy sikerült kifognod egy ilyen bunkó nőt. Nekem először kb 20 perc volt, másodszor 5 perc. Akinél én voltam teljesen normális volt, elmondta a kötelezőket, próbálta egy kicsit fájdítani a szívem és rám ijeszteni hogy fájni fog (nem fájt). Ezt eltudtam viselni, ennyit megérdemelt a magzat, hogy valaki az ő jogaiért is kiálljon. Amúgy meg egyik füleden be másikon ki. Ha valaki ilyen bunkó akkor rá kell hagyni. Viselkedj vele egyetértően, hagy örüljön magának. :D
A döntés teljes mértékben a tiéd mondhat ő akármit.
Köszönöm a válaszokat!
Azért kell nála megjelennem, mert védelmezni fogja a magzatot..Ezt ki is jelentette előre..+számítsak arra, hogy majd jól le**sz.
Már telefonban sikerült összevesznem vele.
Gratuláltam is neki, hogy jó szakmát választott, nagyon empatikus, és segítőkész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!