Mi van, akkor, ha több, mint 2 hónapja voltam utoljára a védőnőnél?
Most vagyok 38 hetes, szeptember 18-án voltam nála utoljára. Csak pénteken rendel déltől kettőig, de eleve 1 óra, mire odaér, és fél 12-re oda kell ülnöm, hogy én legyen az első. Aztán fél óra azzal telik, hogy telefonon hívják mindenféle emberek, akik nem is a gondozottjai, hanem rokon meg barátnő...és a végén semmit se csinál, átmásolja az ő kiskönyvébe amit a dokim írt utoljára, meg a leletekről lenézi az eredményeket, megméri a vérnyomásom és ennyi. Mert azt, hogy hány kiló vagyok, én diktálom be neki...ja meg a pisimet megnézi, amit úgy is ellenőriznek a magánrendelőben, meg vérvételen meg mindenhol.
Na mindegy, szóval az a lényeg, hogy emiatt se szeretek oda menni, meg dolgoztam egészen múlt hétig, és olyan a munkahelyem, hogy nekünk a halottak napja és a karácsony nagyon forgalmas. Családi vállalkozás, nem tudtam, és nem is akartam a szüleimet cserben hagyni, és nekem ez a péntek, pont délben, rohadtul alkalmatlan, szóval nyilván nem a védőnőt helyeztem előtérbe, meg igazából folyamatosan ellenőrizve voltam, nem éreztem hiányát...
Nem tudom, hogy jövő hét pénteken el tudnék-e menni hozzá, vagy addigra meglesz a baba, de ha addig megszülök, szerintetek nagyon kiakad majd, hogy nem voltam nála ezer éve? Vagy semmi köze hozzá, szarjam le, ha puffog, elvégre terhesgondozáson rendesen részt vettem, és minden vizsgálat mindig negatív?
Köszönöm a válaszokat!
Családi vállalkozás, nem tudtam, és nem is akartam a szüleimet cserben hagyni, és nekem ez a péntek, pont délben, rohadtul alkalmatlan, szóval nyilván nem a védőnőt helyeztem előtérbe, meg igazából folyamatosan ellenőrizve voltam, nem éreztem hiányát...
Itt nem a védőnő meg a vállalkozás a lényeg, hanem a babád, a papírjaid, a vizsgálatok...Mi a fontosabb?
Első válaszoló, de képzeld nekem fontosabb a családi vállalkozás, mint a védőnő...a babám egészsége meg nem a védőnőn múlik, aki semmit nem tud csinálni a vérnyomásmérésen kívül, és jobban megbízom a fogadott orvosomban, mint benne, főleg, hogy sokszor kérdezett hülyeséget is...egyszer már írtam ide miatta.
És egyébként a kórházi vizsgálatokért is mind fizettem, mivel nem ott szülök, ahová tartozom, hanem ahol az orvosom dolgozik. Kifizettem a vérvételeket, a kombinált tesztet, fizettem a nőgyógyásznak havonta a vizsgálatokért, és a pénzemért cserében olyan ellátást kaptam, amivel maximálisan meg lehetek elégedve. Nem kellett a koszos sztk-ban mindenféle beteg emberek között várakoznom, a vérvételekre sem, mivel a kórházban külön laborja van a terheseknek, aznap délutánra kaptam eredményt, stb. Az orvosomat meg bármi volt, felhívhattam, bemehettem hozzá soron kívül a kórházba...nekem ez fontosabb volt, mint a védőnő...
Én itt arra voltam kíváncsi, hogy jogos lehet-e az, ha lecsesz, vagy nem kell vele foglalkoznom? Mert igazából én úgy gondolom, hogy nem kötelességem nagy hassal odamenni, várni rá 1,5 órát mert nem képes időben jönni, és még fél óráig azt hallgassam, hogy mással telefonál olyan dolgokról, amit "rendelés" után is elintézhetne. És cserébe még nem is csinál olyan dolgot, amit máshol nem tesznek meg. Kérdésem meg soha nem volt hozzá, mert az orvosom mindenről tájékoztatott.
Akkor ezt így mind megmondod neki.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!