Princes00 kérdése:

2. Abortusz után lehet-e gyerekem?

Figyelt kérdés

2015. nov. 5. 14:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%
nekem volt 3, utana egy missed ab, utobbit terveztuk, vartuk, most ujra terhes vagyok,2 honapos
2015. nov. 6. 09:37
 12/21 Lekri ***** válasza:
Ez alkati kérdés, de ne izgulj, ha az első után újra teherbe estél, valószínűleg a második után is így lesz.
2015. nov. 6. 09:39
 13/21 anonim ***** válasza:
10%
Azért a 3 abortusz már elég durva, de nem szeretnék ítélkezni. Én soha nem szedtem fogamzásgátlót, gumit is csak ritkán használtunk. Nagyon felelőtlenek voltunk, utólag már látom. De nem lettem terhes, és nem kellett abortuszra mennem. Pedig ha véletlen becsúszott volna, nem lett volna választási lehetőségem. Most 29 vagyok. Már nem is vállalnék abortuszt, mert félnék a következményeitől. Ha pont én leszek a 100-ból 1, engem sajnos az nem fog vigasztalni, hogy 99 ugyanúgy szülhetett utána. :(
2015. nov. 6. 10:00
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
nem vagyok buszke a 3-ra, felelotlenseg, az elejen tudatlansag, nem gondoltam a kovetkezmenyekre....pedig egy szem gyogyszeren vagy egy ovszeren mult az egesz,...visszagondolva is szornyu... és most, amikor szeretnem, hogy minden rendben legyen a terhességemmel, őrülök meg, mert bizonyara a 3 abortusz befolyasolja...sajnos mar visszafordithatatlan a mult... talan az elso missed ab-kor kaptam meg a buntetest...
2015. nov. 6. 10:11
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottátok velem mindezt. Nektek is 2 napig kellett benn feküdni?
2015. nov. 6. 11:36
 16/21 anonim ***** válasza:
10%

Nekem 12 évvel ezelőtt volt, délután bementem, másnap kora délután már mehettem haza.

És azért azt vegyük figyelembe, hogy van olyan, akire csak ránéz a férje, már terhes lesz, és van, aki évekig szexel "megszakítással", mégsem lesz az.

Szóval ne ítéljük el azt, akinek több is volt, lehet ő könnyen esett teherbe mindig is, olyan alkat. Aki meg nem figyel, felelőtlen, mégsem lesz terhes, az lehet a tervezett babára is éveket vár majd.

2015. nov. 6. 11:56
 17/21 anonim ***** válasza:
14-es vagyok, nem kellett bent maradnom, beavatkozas utan johettem haza.
2015. nov. 6. 14:38
 18/21 A kérdező kommentje:
Én még nem szültem, szóval nekem bent kellett maradjak
2015. nov. 6. 15:18
 19/21 anonim válasza:
Én sem szültem még, reggel bementem, délután jöhettem haza. Úgyhogy szerintem ne izgulj, nem kell két napig bent lenni :)
2015. nov. 6. 15:25
 20/21 A kérdező kommentje:
Nekem az első abortuszomnal bent kellett aludjak a pálca miatt
2015. nov. 6. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!