Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Fáj az abortusz? Testileg? 4...

Fáj az abortusz? Testileg? 4 gyerekem van amúgy?

Figyelt kérdés
Sajnálom h igy kell tennem de ez van. Kérem csak az vàlaszoljon aki már átesett rajta. ?
2014. nov. 16. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

Egy ismerősömnek volt abortusza. Hasonló helyzet, mint nálad. Már voltak gyerekeik, a férjétől lett terhes.. a férje mégsem akarta a gyereket, mert "nincs rá pénz"....

Ez évekkel ezelőtt volt, már nem tudom, hogy testileg mennyire viselte meg, de azóta is sír azon a napon, amikor elvetette a picit.

Jól gondold meg. A fizikai fájdalom elmúlik, de a lelki megmarad.

2014. nov. 16. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Fizikailag nem. A szülés sokkal brutálisabb.

És csak akkor tedd meg, ha ez a "legjobb" döntés.

Én nem bántam meg, akkor jól döntöttem. Azóta van egy fiam, és azt mondom akkor jól tettem, hogy úgy döntöttem.

2014. nov. 16. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
4 gyermekem van nekem is, és sajnos tavaly volt egy terhességmegszakításom. Nem fáj, testileg egyáltalán nem. A lelki része annál inkább, pedig nem bántam meg, de mégis fáj és nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe.
2014. nov. 16. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
33%

Nekem tavaly volt...Testileg abszolút nem fáj.. az érzékenyebbeknek esetleg görcsölhet utána a hasuk,meg vérezhetnek.. én elmentem pisilni műtét után egy órával,kiömlött egy adag vér a wc-be és onnantól egy csepp se jött több. görcs nem volt. rá pontosan 6héttel megjött az első havim.

34hkm

2014. nov. 16. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem fáj.bár a műtét után lehet hogy görcsőlni fogsz de még az se biztos
2014. nov. 17. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!