Ti megtartanátok egy babát, ha az apa nem akarja?
Figyelt kérdés
Anyagilag minden körülmény adott, hogy egyedül felneveljem és nagyon szeretném a babát. A kapcsolat a baba apjával viszont nagyon friss, szinte ismerkedési szakaszban tart. Az apa kijelentette, hogy nem akarja, de mindenben mellettem áll ha elvetetem. Úgy érzem képtelen lennék az abortuszra, de tudom, hogy egy gyerek két ember döntése kell, hogy legyen. Elmondtam, neki ha megtartom nem várok tőle semmit, de tudom, hogy igaza van, egy gyereknek nem csak anya, de apa is kell. Ti mit tennétek a helyemben?2015. okt. 21. 01:53
21/24 anonim válasza:
Csodas hir :) örülök nektek.En irtam hogy a te helyedben megtartanam a sajatomban meg nem.
Legyetek nagyon boldogok a babaddal
22/24 anonim válasza:
Tényleg csodás hír! Sok boldogságot Nektek és sok sikert a kapcsolatodban!
23/24 anonim válasza:
Ismeretlenül is nagyon örülök nektek! Sok-sok boldogságot:)
24/24 anonim válasza:
Nagyon jó, örülök nektek és sok boldogságot és áldást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!