Miért állnak sokan ilyen gyökér módon az abortuszhoz (orvosok is), honnan tudják hogy mi áll a hátterében egy ilyen nehéz döntésnek?

Figyelt kérdés

2015. okt. 20. 13:38
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Látom te sem nagyon fogod fel, vagy csak nem akarod, amit én írok. Nem változtatok meg semmit az ég világon, mert már mikor kiírtam a kérdést, akkor sem azoknak az eseteknek a miértjére voltam kiváncsi, amikor valaki saját hibájából megy abortuszra.És de, "FELFOGTAM", hogy más kategória alá veszed, ha valaki védekezés mellett kerül ilyen helyzetbe, vagy aki nem védekezik és úgy. Csak még mindig nem erre voltam kiváncsi, az egyéni vélemény hogy te mit gondolsz azokról akik nem védekeztek! De nem ez a lényege a kérdésemnek, mert igen, azokat én sem veregetném vállon akik önhibájukból keverik magukat ilyen helyzetbe. És képzeld van olyan helyzet, amikor a pasi, aki valószínűleg egy gyökér, azt mondja az elején hogy ok legyen baba, aztán még se, pont itt olvastam ezt, szóval sajnos van ilyen.Most látom hogy szükségesnek tartod az értelmező olvasást, én is neked 😂 na jó, nem szemétkedem, abban viszont egyetértünk hogy azt a vackot nem kéne az orvosoknak ajánlani. Azért kicsit túlzásnak tartom amit írtál, konkrétan ezt: "Gondolom orulnel, ha bemennel dolgozni es pl. berszamfejtokent kozolnek veled ma nincs szamologepre penz, fejben szamolj mindent. Vagy vigyel be wcpapirt az ugyfelszolgalati melodra, mert nincs penze a cegnek budipapirra." Én elhiszem hogy szar, ha kevés a pénz, de uralkodni egy felnőtt ember csak tud magán... Amúgy meg a kiégettség megmagyarázná, hogy miért kell órákat várni ápolókra, orvosokra?? Hát ez sántikál, nem egyszer vártam órákat a rendelő előtt, és hallgatta végig az egész véróterem, azt hogy hogyan viháncolnak trécselgetnek bent, úgy hogy épp nincs is bent beteg, vagy van bent, és az is csak azért olyan sokáig mert ezek közben pofáznak. És nem a kérdésemre válaszoltál, mert nem azt kérdeztem, hogy azokkal miért bunkók a dokik vagy mások, akik tehetnek a dologról. Persze hogy nem gondolatolvasók, de pont azért nem kéne bunkónak lenniük, egy nővel sem aki abortuszra megy, mert nem tudják hogy mi a háttere a döntésének. Mindegy, van amiben egyet értünk, van amiben nem. És nem okoz örömöt, az ha leszavazom a válaszod, nem vagyok ilyen sekélyes ember.
2015. okt. 21. 21:40
 22/24 anonim ***** válasza:
33%

Semleges a hozzaallasom az abortuszosokhoz

De ha tobb abortusz utan nem jon a gyerek Amit annyira akarnak vagy kiesik beloluk a 20 het kornyeken akkor nem tudom sajnalni oket

Ok okozat bun es bunhodes

A tobbi magzatot megoltek ez a kovetkezmenye elgyengul a mehszaj es elmegy az akart magzatmozgas

Az elet ilyen igazsagosan kegyetlen.

Tudod lattam not aki 5 abortus utan elvesztette az akart ikreit o ertette es sirva kiabalt bocsanatert.

Sajnos megbocsajtas azt kapott de a ket 21 hetes baba a kezeben halt meg.....

2015. okt. 22. 20:48
 23/24 anonim ***** válasza:

A betegek meg..

Minden hulye nem surgos dologgal zavarnak ejjel nappal.

Hajnali 02:30 ,,harom napja faj a labujjam,,

Hat akkor holnap reggel is fog meg

,,elveszett az ovszer tampon boroskupak aranyhal st,,csont reszegen vasarnap hajnalban

Ha nem rohanna mindenki minden baromsaggal a korhazba talan nem lennenk tulterhelve

Terhesseg pl nem surgos komolyan abortusz sem az varhat hetfo reggelig

2015. okt. 22. 20:55
 24/24 Vilcsianyuja ***** válasza:
62%
Én nem tudom elítélni egészségügyisek hozzáállását, ha netán bunkók, mert ha beléjük esetleg nem is szorult empátia (vagy rég kikopott belőlük), azért nekem van annyi empátiám, el tudom képzelni, hogy milyen meló is lehet rendszeresen abortuszokon részt venni. Úgy sejtem, hogy a jobb érzésűeknek ez hatalmas lelki teher. A 100. ab után már engem se érdekelne a helyükben, nem is akarnám tudni a hátteret, mert haragudni akarok, amiért nekem kell elvégezni, amit el kell végezni... Meg mikor a 100-ból 100 esetben azt hallanám, hogy "védekezés mellett lettem terhes", akkor már csak legyintenék. Én úgy gondolom, hogy az abortuszra szoruló nő nagyon hálás lehet, hogy segítenek rajta, mármint magával a tényleges műtéttel. Hálás lehet, hogy van, aki kitakarítja, és van, aki kiönti a vákuumtartályt. A bunkóság kérdése másodlagos. Bunkók más betegekkel is, ha éppen olyan a kedvük. Ez van, emberből vannak.
2015. okt. 22. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!