Ilyen esetben mindenképpen elkell vetetnem a babát?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek (pontosan, nem hagytam ki nem hánytam nem volt hasmenés) 2 hete lett egy rossz fogam, nagyon sok gyógyszert vettem be(kataflam, algopirin és társai, napi kb 15 szemet) végül tegnap húzták ki a fogam (még mindig szedek fájd. csillapitot) A menzeszem megjött ugyan a szokott időben, de 5 nap helyett csak 3 napig volt meg, és sokkal kevesebb mint szokott. A sok fájd. csillapító ütközhetett a fogigátlóval? Ilyen esetben károsodik a baba?2015. okt. 14. 10:24
71/79 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Nincs ráírva, hogy kiütné a fog.gátlót, de mivel már több éve szedem ezt a gyógyszert és még soha nem volt olyan hogy kevesebb napig, alig véreztem, ezért eszembe jutott mivan ha... :) De nagyon remélem hogy nem.
2015. okt. 20. 21:27
72/79 A kérdező kommentje:
SOS! Ma elkezdtem vérezni. Még 5 szem fogigátlóm van. Nemtudjátok mitől lehet?
2015. okt. 30. 15:43
73/79 A kérdező kommentje:
Javaslom elolvasni az oldal használati utasítását! Menni fog!
2015. okt. 30. 16:01
74/79 anonim válasza:
ennyi gyogyszer után mit csodálkozol???nem vagy ránk kiváncsi de kiemelted a kérdést...
75/79 anonim válasza:
Ennyi gyógyszer, fàjdalom, és durva foghúzàs utàn ne csodàlkozz semmin.
Ugyan gyógyszert (fog. gàtló) nem szedtem, de mikor hasonló gondjaim voltak, én is megzavarodtam kissé ilyen téren.
76/79 A kérdező kommentje:
De rátok, csakhogy az előző nem válaszolt. Légyszives az írjon akivel történt már ilyen/van tippje mitől lehet. Köszi
2015. okt. 30. 16:16
77/79 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod 76-os. És ez nálad meddig tartott?
2015. okt. 30. 16:17
78/79 anonim válasza:
az h tabletta közben vérzel azt jelenti h nem véd vmiért megfelelően a fog.gátló,lehet neked más lenne a megfelelőbb,más fajta.
79/79 A kérdező kommentje:
1 évvel ezelőtt terhes lettem egy normál hormontartalmú mellett, azóta erősebbet szedek. Sajnos ennél erősebb nincsen. Eddig jó volt ez a gyógyszer. Májusban fognak elkötni, de addig valahogy ki kell húznom ezzel a gyógyszerrel.
2015. okt. 30. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!