Hogyan mondjam el a páromnak, hogy terhes vagyok, ha úgyis el kell vetetnem a babát?
Mindig óvszerrel védekezünk már lassan két éve, soha nem történt semmilyen gond, soha nem szakadt ki - és most mégis terhes vagyok, és teljesen kétségbe estem.
Én még tanulok, és elég nehéz körülmények között élünk, biztosan kivágnának itthonról, ha megtudnák, hogy terhes vagyok.
A párom azonban (ő dolgozik, de csak minimálbért keres) még néhány korábbi beszélgetésünkkor kifejtette, hogy biztosan nem tartanánk meg a babát, hiszen tulajdonképpen nincsen miből. Az ő szülei sem támogatnák a dolgot, sem anyagilag, sem egyébként...
Nem tudom, hogy mégis mit kellene tennem, attól tartok, hogy ez teljesen tönkre fogja tenni a kapcsolatunkat :(
Szia! Én is így vagyok vele. A
Most legutóbb megijedtem nagyon hogy terhes vagyok,mert nagyon fájtak a melleim és kő kemények voltak ,mert egy szem fog.gátló kimaradt emiatt nem tartottam 7nap szünetet. Tegnap teszteltem szerencsére negatív. Most viszont pecsételgetek meg néha görcsöl a hasam.A párommal beszéltünk erről,hogy reméli nem vagyok terhes ,mert akkor úgyis el kéne vetetni vagy ha nem vége lenne a kapcsolatnak . Ezt én se szeretném nekem ő nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!