Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hetes terhes vagyok, de...

6hetes terhes vagyok, de sajnos el kell vetetnem, mert nem tudnám kihordani. Kifuthatok az idöböl?

Figyelt kérdés
Túl sok idö,h.mindenhova idöpont kell,ráadásul jönnek az ünnepek.odafigyelnek rá,h.nehogy betöltsd a 11.hetet?
2012. dec. 14. 08:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Persz hogy figyelnek. De te se húzd az időt, menj nőgyógyászhoz, azonnal mond meg neki hogy nem tudod megtartani, ő elmondja a következő lépéseket.

Barátnőmnek 2 éve volt abortusza, az 5. héten ment nőgyógyászhoz és a 8. volt a műtét.

2012. dec. 14. 08:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt csináld h kérsz időpontot a családvédelmi szolgálathoz (ott két időpont kell) és már ma felhívod a kórházat és kérsz az abortuszra időpontot is mert ha az után hívod őket h megkapod a papírokat a családvédelmisektől könnyen kicsúszhatsz az időből!!!

a családvédelmisek közül is nézz ki többet és hívd fel őket mikor tudnak legkorábban fogadni és ahhoz menj aki a legkorábbi időpontot adja!!!

telefonálgass már most!!

kórházba ma is bejelentkezhetsz, nem kérnek semmit csak megmondod h terhességmegszakításra kérsz időpontot!!!

ha felfogadsz dokit az sokat gyorsít a dolgon és az olyan 10 000 ft plusz kiadás,,,annyit megér h ne egy 11 hetes babát kelljen elvetetni szerintem!!!!!

miért nem bírod kihordani??

szintén 6 hetes km

2012. dec. 14. 08:48
 3/8 anonim ***** válasza:

amúgy szerintem már csak jövő év elejére fogsz időpontot kapni, uh nagyon igyekezz mert akkor is már 9 hetes leszel...minél nagyobb annál nehezebb lesz uh tényleg arra buzdítalak h igyekezz és próbáld elintézni h még idén megcsinálják...esetleg két ünnep között, bár tudom h ez beárnyékolná az ünnepeket de inkább előbb legyél túl rajta...

2.válaszoló

2012. dec. 14. 09:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet elöre bejelentkeznem sehova amíg nem beszélek a családsegítövel.ráadásul lejárt a betegbiztosításom is.kihordani azért nem tudom,mert az elözö szülésemnél súlyos komplikációk voltak
2012. dec. 14. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:

miért ??? milyen adatot kértek?

melyik kórházat hívtad??

2012. dec. 14. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet vidéken másképp mennek a dolgok, de anyukámnak kb 1 hét alatt elintézték. Egyik hétvégén bejelentette, hogy terhes, mi legyen? Mi támogattuk, de ő hirtelen meggondolta magát a kora miatt és a következő héten már el is végezték neki.
2012. dec. 14. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Osztrakok csak gy szemelyi kell es par 10 ezer forint egy nap alatt ghyogyszerel elveszik.

De nem biztos ez a terhesseg is rossz lessz. A legtobb terhessegi es szulesi komplikacio nem ismetlodik meg.

2012. dec. 14. 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:

csak azért kérdeztem h hívtad-e a kórházat mert semmi olyan adat nincs amit kérnek...csak időpontot adnak....

szóval szerintem meg sem próbáltad elintézni...így tényleg majd 11 hetesen kell oda állnod ami már nagyon rossz lesz...

2012. dec. 14. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!