Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ilyen esetben mindenképpen...

Ilyen esetben mindenképpen elkell vetetnem a babát?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek (pontosan, nem hagytam ki nem hánytam nem volt hasmenés) 2 hete lett egy rossz fogam, nagyon sok gyógyszert vettem be(kataflam, algopirin és társai, napi kb 15 szemet) végül tegnap húzták ki a fogam (még mindig szedek fájd. csillapitot) A menzeszem megjött ugyan a szokott időben, de 5 nap helyett csak 3 napig volt meg, és sokkal kevesebb mint szokott. A sok fájd. csillapító ütközhetett a fogigátlóval? Ilyen esetben károsodik a baba?
2015. okt. 14. 10:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
87%
A terhességi teszt már 10. naptól mutatja a terhességet. Ha már 2 hete terhes lehetsz, akkor semmi értelme tovább rugózni a kérdésen teszt nélkül.
2015. okt. 14. 14:01
 22/79 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk ilyen fájdalmak mellett a francnak lett volna kedve szexelni.
2015. okt. 14. 14:16
 23/79 anonim ***** válasza:
91%

Hú,Kérdező,nem egyszerű IQ bajnok lehetsz,az biztos.Állításod szerint már van 3 gyereked.Akkor-elvileg-tudnod kellene,hogy mi az,(és kb. mikortól)árt a magzatnak.Mert gondolom a terhességeid során utánanéztél,megkérdezted a dokit,vagy hozzáértő.Mert így volt,UGYE?!

Azért segítek:az embrió,mivel nincs Veled kapcsolatban az első pár hétben,még nincs veszélyben a fájdalomcsillapítók miatt.Ellenben a láz,a gyulladás,a bakteriális,vírusos fertőzések okozhatnak gondot.De nyugodj meg,tuti,hogy nem vagy terhes.Szerencsére....

2015. okt. 14. 14:39
 24/79 anonim ***** válasza:
90%

Más is kapott szívhez szóló privát üzenetet??

"Remélem hogy ennyi empátiával nem nevelsz gyereket... Egyet se, nemhogy többet, mert belőlük is ilyen sza.rrágó paraszt lesz mint belőled."

Drága kérdező, még mindig saját magadat minősíted. Amilyen stílust megengedsz magadnak, kettőnk közül neked lenne jobb nem gyereket nevelni. Főleg ha ennyi agyacskával rendelkezel.:)

2015. okt. 14. 15:00
 25/79 anonim ***** válasza:
91%

Fog. gàtlót szedsz rendszedesen, nem hànytàl, nem volt hasmenés.

A fàjdalomcsillapìtó nem hatàstalanìtja a fog. gàtlót.A havid megjött. A kérdésben sehol nem ìrtad, hogy bàrmi jel lenne babàra, pozitìv tesztet pedig tényleg sehol nem emlìtettél, tehàt tök jogos visszakérdezni, hogy milyen babàról is beszélünk. Ha pedig mégis összejött volna, akkor sem àrtasz (àrtanàl) neki ilyen idős "terhesen", mert még nem vagytok közvetlen kapcsolatban a 12. hétig. Amúgy ilyenkor meg mindent vagy semmit elv érvényesül àltalàban, de ezt egy 3 gyerekesnek minek magyaràzni.

Amúgy meg jobbulàst, elhiszem hogy fàjdalommal élni idegesìtő, de ettől még nem kellene hisztisp.csàra vàltani.

2015. okt. 14. 18:29
 26/79 anonim ***** válasza:
81%
Vakoszinuleg nem karosodna : a fogamzasgatlo nem art a tobbi pedig hacsak nehany hetes terhessegre gyanakszol nem jut az embrioba ( kb be sem agyazodott ajkor meg
2015. okt. 14. 18:46
 27/79 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem tudsz egy értelmes kérdést megfogalmazni, akkor legalább megsértődni nem kellene, ha valaki (pl. az első válaszoló) nem érti elsőre, hogy mi a fenét akarsz.
2015. okt. 14. 19:03
 28/79 A kérdező kommentje:
2015. okt. 15. 05:40
 29/79 anonim ***** válasza:
80%

A csatolt linket nem olvastam. A jelenlegi kérdésre válaszolnék.

Kedves többgyermekes kérdező! A kérdésedet eleve úgy tetted fel, hogy "Ilyen esetben mindenképpen el kell vetetnem a babát?" A végére meg odaírtad, hogy "ilyen esetben károsodik a baba?" Ebből a legtöbben azt feltételezték, hogy terhes VAGY.

Majd később írtad, hogy “sehol nem írtam, hogy terhes vagyok”. És még te háborodsz fel, hogy “miért kell mindenbe belekötni” meg kiakadsz, hogy nem tudnak az emberek értelmezni 4 sort. Nehogy már a válaszolók legyenek a hülyék, mert te nem tudsz fogalmazni. Három gyerekkel a hátad mögött már illene.

Hát akkor tedd fel érthetően, átgondoltan, az állapotodnak megfelelően a kérdést. Segítek – már ha a válaszolók értelmezését kritizálod - , valahogy úgy kellett volna, hogy: Ugyan nem tudom, hogy terhes vagyok-e, de ha ennyi fájdalomcsillapítót szedtem be az utóbbi időben fogfájás miatt és esetleg terhes lennék, akkor ilyen esetben el kellene vetetnem a babát?

Amúgy napi 15 szem változatos fájdalomcsillapító beszedése után lehet, hogy elvetetNÉM, ha terhes leNNÉK. Ez túl sok, bár ilyen jellegű kérdést inkább a nőgyógyásznak vagy genetikusnak tennék fel. Még nagyon korai szakasz ez, amit említesz, talán nem lenne gond, de én túl soknak tartom ezt a mennyiségű fájdalomcsillapítót.

2015. okt. 15. 11:16
 30/79 A kérdező kommentje:
Ilyen esetben= tehát ha terhes volnék. De ha kérhetem ne lovagoljunk már tovább ezen, nem kell mindenkinek leírnia hogy hülye vagyok szülőnek nem való stb, inkább sepregessen mindenki saját háza táján. A kérdésre a választ pedig köszönöm.
2015. okt. 15. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!