Légyszíves OLYANOK ÍRJANAK, akiknek már volt ABORTUSZA?
Hát,szerintem kur*ára nem köszönöd meg a válaszokat.Hűűű,de primitív vagy!Inkább kisszéket csináltass a pasiddal,mint gyereket!Buta liba!Eggyik?!Nemvolt?!Azthittem?Nemtudom?Iskolád az nem lehet sok.Ami a kedvencem:ledöbbenten állok magam előtt!Vazze!Ez mindent visz!Én meg a kevés IQ-d előtt állok döbbenten!Az ilyennek MIÉRT,de tényleg MIÉÉÉÉÉÉRT kell/lehet GYEREKE?Mielőtt azt gondolod irigy vagyok,nem,kicsit sem!Nagycsaládos,házasságban boldogan élő,megfelelő IQ-val rendelkező anya vagyok....
Fájdalmasan buta liba vagy!
Ha mindent szeretnél megadni annak az egynek, akkor a legtöbb, amit megadhatsz neki egy testvér, aki akkor is lesz neki, ha te már nem.
Én azt gondolom, hogy nincsenek véletlenek, és nem véletlen fogant meg a te második babád is.
Én is véletlen lettem terhes, és úgy érzem, nem véletlen, pedig most veszítjük el az állásunkat a férjünkkel mindketten, a lakásunkat is most veszítjük el, mert albérlet volt, és pont most jön a bébi is. Először megijedtem, de most már azt gondolom, nem véletlen, hogy megfogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!