Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Légyszíves OLYANOK ÍRJANAK,...

Légyszíves OLYANOK ÍRJANAK, akiknek már volt ABORTUSZA?

Figyelt kérdés
A Történet a következö! Nekem van már egy 10 hós babóm! Elkezdtem szedni, szülésem után a fogamzásgátlót ( Yangee) És 2hete fogyott el az eggyik levél, na most nem jött meg. pedig ügye megkellett volna! Vártam másfél hetet azthittem késni fog, épp a patika fele jártam ma, gondoltam veszek egy terhességi tesztet, Pozitív lett! Na most Én nemtudom, hogyan lehet teherbe esni gyógyszer mellett, de csekély százalékban elöfordul. Hát sajnos így jártam Énis. Babát nem terveztünk, és most kicsit ledöbbenten állok magam elött mert megtartani nem szeretném hiszen gyógyszer mellett nem ajánlatos. Abortuszom még nemvolt...de szültem már. Milyen az abortusz? Nem vagyok egy félös valaki, de most ez nagyon odavágott..... Elöre is köszönöm a válaszokat!

2015. okt. 9. 15:40
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
33%

Hát,szerintem kur*ára nem köszönöd meg a válaszokat.Hűűű,de primitív vagy!Inkább kisszéket csináltass a pasiddal,mint gyereket!Buta liba!Eggyik?!Nemvolt?!Azthittem?Nemtudom?Iskolád az nem lehet sok.Ami a kedvencem:ledöbbenten állok magam előtt!Vazze!Ez mindent visz!Én meg a kevés IQ-d előtt állok döbbenten!Az ilyennek MIÉRT,de tényleg MIÉÉÉÉÉÉRT kell/lehet GYEREKE?Mielőtt azt gondolod irigy vagyok,nem,kicsit sem!Nagycsaládos,házasságban boldogan élő,megfelelő IQ-val rendelkező anya vagyok....

Fájdalmasan buta liba vagy!

2015. okt. 17. 01:39
 32/32 anonim ***** válasza:
34%

Ha mindent szeretnél megadni annak az egynek, akkor a legtöbb, amit megadhatsz neki egy testvér, aki akkor is lesz neki, ha te már nem.

Én azt gondolom, hogy nincsenek véletlenek, és nem véletlen fogant meg a te második babád is.

Én is véletlen lettem terhes, és úgy érzem, nem véletlen, pedig most veszítjük el az állásunkat a férjünkkel mindketten, a lakásunkat is most veszítjük el, mert albérlet volt, és pont most jön a bébi is. Először megijedtem, de most már azt gondolom, nem véletlen, hogy megfogant.

2015. okt. 22. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!