Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Légyszíves OLYANOK ÍRJANAK,...

Légyszíves OLYANOK ÍRJANAK, akiknek már volt ABORTUSZA?

Figyelt kérdés
A Történet a következö! Nekem van már egy 10 hós babóm! Elkezdtem szedni, szülésem után a fogamzásgátlót ( Yangee) És 2hete fogyott el az eggyik levél, na most nem jött meg. pedig ügye megkellett volna! Vártam másfél hetet azthittem késni fog, épp a patika fele jártam ma, gondoltam veszek egy terhességi tesztet, Pozitív lett! Na most Én nemtudom, hogyan lehet teherbe esni gyógyszer mellett, de csekély százalékban elöfordul. Hát sajnos így jártam Énis. Babát nem terveztünk, és most kicsit ledöbbenten állok magam elött mert megtartani nem szeretném hiszen gyógyszer mellett nem ajánlatos. Abortuszom még nemvolt...de szültem már. Milyen az abortusz? Nem vagyok egy félös valaki, de most ez nagyon odavágott..... Elöre is köszönöm a válaszokat!

2015. okt. 9. 15:40
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
61%
Szinte eggyáltalán nem fáj kicsit vérzet utánna de nem vészes :)
2015. okt. 9. 17:54
 12/32 anonim ***** válasza:
61%

nőgyógyász - megállapitja a terhességet mond h nem akarod megtartani

védőnőhöz kell majd menned - vagy családgondozó már nem emlékszem

ad csekket (30e most) befizeted 3 nap múlva visszamész h nem gondoltad meg magad

időpont vér és vizelet vétel vércsop.

hajnalba bemész, délelőtt megvan

kb 15-30 perc kis altatásban megvan a dolog este olyan 18ig bent maradsz ha nem megy fel a lázad akkor hata mehetsz

kb 2 hét mire kiürül a hormon, ha lázasodsz vagy más tünet van vissza a kórházba

ha rendes a doki ír fel cseppeket is neked

6 hét szexmentesség - pont mint szülés után

majd fog.gátlás újra tervezés

kb ennyi címszavakban

lelki része ha tudod h nem akarod akkor nem fog megviselni az abortusz

2015. okt. 9. 18:03
 13/32 anonim ***** válasza:
51%
ja utána vérezgetsz és görcsölgethetsz kicsit
2015. okt. 9. 18:03
 14/32 A kérdező kommentje:
Szerintem 2 hetes lehet, max 2 és fél hetes
2015. okt. 9. 18:08
 15/32 anonim ***** válasza:
40%
Ha már kimaradt a menzesz vagy a körül vagy akkor inkább 4 vagy 4,5 hetes.Két hetes terhesség még nem mutatható ki...ennyi ésszel ne is szülj többet szerintem...
2015. okt. 9. 18:11
 16/32 anonim ***** válasza:
43%
Aha 2 és fél hetes... inkább már semmit nem írok
2015. okt. 9. 18:13
 17/32 anonim ***** válasza:
31%

ha az utcsó menszesztől számolod akkor valóban 4-4,5 hét

de ha az ovutól/beágyazodástól akkor csak 2-2,5 hét

de nem baj ha nem pontos az infód nyugodtan erőszakoskodj tovább vele

2015. okt. 9. 18:40
 18/32 anonim ***** válasza:
86%
utolsó, csakhogy az orvosok is úgy számolják, hogy már a megtermékenyüléskor két hetes terhességnek számít, tehát valóban legalább 4.5 hetes terhes.
2015. okt. 9. 19:01
 19/32 anonim ***** válasza:
40%
Undorító ahogy provokálod itt az embereket! De legalább annyi eszed lenne, hogy utánanézzél a terhességnek. Hogy lehet olyan agyatlan egy nő, aki elméletileg már szült, hogy azt mondja magáról, két hetes terhes! Édesem! Két hetes terhesség nincs! Péntek van, holnap nincs iskola...
2015. okt. 9. 20:54
 20/32 anonim ***** válasza:
42%

2-2.5 hetes terhes nem lehetsz.......

nem tudom elképzelni, hogy létezik olyan no, aki már szult is, hogy ezt ne tudná....

2015. okt. 9. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!