Légyszíves OLYANOK ÍRJANAK, akiknek már volt ABORTUSZA?
Figyelt kérdés
A Történet a következö! Nekem van már egy 10 hós babóm! Elkezdtem szedni, szülésem után a fogamzásgátlót ( Yangee) És 2hete fogyott el az eggyik levél, na most nem jött meg. pedig ügye megkellett volna! Vártam másfél hetet azthittem késni fog, épp a patika fele jártam ma, gondoltam veszek egy terhességi tesztet, Pozitív lett! Na most Én nemtudom, hogyan lehet teherbe esni gyógyszer mellett, de csekély százalékban elöfordul. Hát sajnos így jártam Énis. Babát nem terveztünk, és most kicsit ledöbbenten állok magam elött mert megtartani nem szeretném hiszen gyógyszer mellett nem ajánlatos. Abortuszom még nemvolt...de szültem már. Milyen az abortusz? Nem vagyok egy félös valaki, de most ez nagyon odavágott..... Elöre is köszönöm a válaszokat!
Igen ezt nemtudtam, hogy 2 héttöl kezdik számolni, bocsánat akkor 3 hetes vagyok!! De különben nem értem miért lennék ezért hülye... Mennyi a rosszindulatú ember.... Te jó isten. Lehet azért mert nem tudtam, hogy második héttöl számolják, attól még 100x jobb anya vagyok, mint te... 2hete volt az aktus azért számoltam ugy. Dehát az vesse rám az elsö követ aki még nem tévedett.....mind1 a primitív emberek sosem érdekeltek
2015. okt. 10. 08:25
22/32 anonim válasza:
És mi lenne, ha megtanulnál védekezni?! Gyógyszer mellett, aha... akkor nem kell szedni, ha nem tudod, hogyan!
2015. okt. 10. 09:10
23/32 anonim válasza:
....az utolsó menstruációtól számolják.....szánalmas vagy...
minek neked gyerek? egy tanulatlan bunkó, írni nem tudó lény vagy...
szülés után meg ne fogamzásgátlót szedj, nem vagy te tinilány, tetesd fel a Mirénát és nem fogsz teherbe esni..
2015. okt. 10. 11:36
24/32 anonim válasza:
Az előző terhességedet akkor hogy csináltad végig? Mert hogy ott kb tízmilliószor elmondják neked, honnan kell a terhességet számítani és ez nagyon fontos is a félreértések elkerülése miatt. Te is nagyon rondán és undorítóan tudsz csak válaszolni, ráadásul fáj, hogy átlátnak rajtad! Nem voltál te soha terhes!
2015. okt. 10. 12:41
25/32 anonim válasza:
Jah és ha rendesen védekezel, szülés után sem esel teherbe se könnyebben se nehezebben.
2015. okt. 10. 12:41
26/32 anonim válasza:
3 hetes terhesség sincs...Ne már. Egyre több baromságot írsz! Jobb anyának tartod magad másnál? Könyörgöm,hogy lehetnél jobb anya, ha az előző terhességnél még arról sem volt lövésed, hány hetes is vagy pontosan...Az összes tegnapi provokatív kérdést te tetted fel! Ez mindenki számára világos! Szerintem többet már ne írogass ide, mert nevetséges az, amit csinálsz. És nem hinném, hogy bárkinél is idősebb lennél, hogy kikérd magadnak a hangnemet! Egy buta kamasz vagy, aki unatkozik és már a telefonbetyárkodás nem menő. Tanulj inkább!
Sztem ez a nő hülye. Ja, és a jó anya közelében sem vagy! Egy jó anya nem veteti el a gyerekét ilyen indokkal, h nem terveztük... A baba se tervezte, h őt nem fogod majd akarni. Bár a te gyereked, azt csinálsz vele, amit akarsz. Sajnálom,h ilyen felelőtlen vagy és egy kis élet az áldozata ennek. Remélem tükörbe tudsz majd nézni utána!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!