Hogy csillapíthatnám a bűntudatomat?
A buntudat visszahozza a babat? Mar megtortent, akkor ify lattad jonak, felesleges ezen keseregni.
Gyujts egy gyertyat neki, adj nevet, es engedd el, masfel eve tortent, lepj tul rajta.
Nem lehet a multban elni, fogadd el, h akkor hibaztal, (mi innen nem tudjuk megmondani, h tenyleg hiba volt, vagy esszeru dontes), es koncentralj a jelenre.
Köszönöm szépen a válaszokat
Tênyleg segített
Semmi nem segít, el kell menni egy öregek otthonába, meghallhatja akárki.
Szerintem a mentségek, az önfeloldozás stb sem segít, ahogy látom.
Ha még valamit tenni akarsz, tegyél a hasonló helyzetben levő nőkért, hogy ők ne kerüljenek ilyen helyzetbe, mint te vagy most.
Mondd el mindenkinek, hogy ne gondolják, hogy csak úgy megszabadulnak a saját lelkiismeretüktől.
Szerintem minden alkalommal, amikor segíteni tudsz valakinek, jobban fogod érezni magad.
És szerintem a többi gyerekedet ne terheld a saját hibáddal, ezt a fájdalmat inkább tartsd meg magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!