Mivel csillapíthatnám a fájdalmát?
5 hónapos elmúlt alányom, nagyon szenved szegénykém a foga miatt.
Nurofen nem használ. A minap adtam neki Germicid kúpot(orvos javasolta néha lehet).Éjszaka legalább szépen aludt,csak enni kelt fel.
De ma megint nagyon sokat sírt szegéyn Dentinox max 10 percig ahsznál, homeopátia nem segít. Dologél/gengigél szintén nem:(:(
Erre én is kíváncsi vagyok, mert mi már 10 napja szenvedünk, és 5 napja brutális a helyzet:(
Nálunk nurofen, panadol nem ér semmit (max. egy óra hosszáig használ, utána ordít ugyanúgy:() chamomilla, viburcol, osanit nem ért semmit, borostyánláncot félek éjjelre a nyakában hagyni:( Kaptunk susp .anesthetica-t, az napközben oké, de éjjel az se ér semmit:( Ma jön a doki néni, majd megírom, mit javasolt.
Nálunk biztosan a foga, és éjjel van nagyobb gond, óránként fentvan, és nem ritkán sír is keservesen, akár egy órát is, ha nem adok fájdalomcsillapítót:(
Ha hozzáérek az ínyéhez (bekenni) akkor sikít:(
De közben volt itt a doki, és írt fel egy fájdalomcsillapító kúpot. Megállapította, hogy nagyon duzzadt és piros az ínye, sajnálkozott, és ennyi:( Nem tudom kiolvasni, mi a neve, de nemsoká kiváltom, és megírom. Holnap meg majd azt is, hogy telt az éjszakánk:(
Na, a kúp neve supp. antipyreticum pro infante, és a régi germicid kúp utódja.
Sajna ez sem a legjobb, már feladom. Igaz most éjjel legalább 3 órát aludtam egyben, így még nem múlok ki végelgyengülésben, de már megszakad érte a szívem:(
Utolsónak: nekünk a nurofen kb. annyit használt, mint egy pohár víz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!