Mi történik, ha abortusz előtt elvetélek?
Holnap kell abortuszra mennem, most egy órája elkezdtem vérezni.
Nem nagyon erős, de élénk piros és pár napja elmúltak a terhes tünetek is. Mit fognak holnap csinálni?
Tudom, hogy a pénz nem a legfontosabb, de ilyen esetben visszaadják az abortusz díját?
Igen visszakell igenyelned HA nem él a terhesseg.
Kitartast
Köszönöm, hogy érdeklődsz.
Tegnap reggel bementem a megbeszéltek szerint.
Mondtam az orvosnak a vérzést, megnézte UH-n, azt mondta nem mond semmit... A homlokom közepéig szaladt a szemöldöm.
Utána elmondta, hogy ahhoz, hogy megállapítsák, hogy az embrió nem él két orvosi szakvélemény kell.
Aztán megkérdezte, hogy nem-e gondoltam meg magam. Nagyon sírtam, mert ezzel megértettem, hogy még él...
A szívem majd' megszakadt...
Aztán felrakta a lamináriát, utána a várakozás...aztán meg volt a műtét (itt egy nap alatt lezavarják a lamináriásoknak is).
Mindenki nagyon rendes volt, délután haza is jöhettem.
Most pihenek, lassan kimegy az összes gyógyszer, kitisztul a fejem, aztán jön a lelki része... :(
Köszönöm a biztatást és, hogy nem ítélkezel.
Nálam sajnos ez volt az egyetlen választási lehetőség.
Igyekszem pihenni, kisebb görcseim vannak, viszont elkezdett fájni a mandulám. Hétfőig van idő kiheverni.
Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!