Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akik számára elfogadhatatlan...

Akik számára elfogadhatatlan az abortusz milyen inditatásból vállalnák a nem tervezett gyereket?

Figyelt kérdés
Feltetelezuk azt hogy védekezik, de becsuszik a terhesseg. Ami egy eleve rossz helyzet ha nem akar gyereket, vagy megvan a betervezett gyerekszám. Ilyenkor valaki azt írja hogy megtartja, akkor is ha nem örül neki. De mi ennek az oka anyai érzések, vagy beletörődés? Van aki azt írja hogy örökbe adná de az ilyen ember hogy tudná kivitelezni a munkahelyen, meg a gyerek sem gondol rá szép emlekekkel.
2015. aug. 28. 15:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

Mert en is ugy ereznem, hogy mar a gyerekem.

Vettem mar be 72 oras tablettat, de azt is megbantam mar.

Amugy meg akkor jottem ra, hogy csak olyannal erdemes szexelni, akivel el tudom kepzelni a kozos gyereket, mert ugyebar barmikor becsuszhat, amikor az exem aktus utan egy ilyet benyogott: "juj, lehet kiszakadt" 2 mp megnezte, en kozben meg leporgettem gyorsan az agyamban, Istenem nem akarok tole gyereket. Azt mondja nincs semmi baj. Hat utana szakitottunk is, amugy se volt jo a szex, szornyu szexkulturaja volt, csak emberileg/haverilag kedveltem, de parkapcsolatban katasztrofalisan uralkodo volt.

2015. aug. 28. 22:35
 22/30 anonim ***** válasza:
31%
A szex, és az, hogy kivel tudom elképzelni az életem, két különböző dolog.A szex egy szélhàmossal is fergeteges lehet.
2015. aug. 28. 22:42
 23/30 anonim ***** válasza:
31%

Ti még nem kamatyoltatok egy egészségeset...

Mire jó megjàtszani a szűzet, nem tudom. Jót mosolygok magamban.:)

2015. aug. 28. 22:57
 24/30 anonim ***** válasza:
34%

Kinek mi. Lehet neked megy, nekem nem.

Nekem is volt jo szerelem nelkul, csak vonzalom, szimpatia alapjan, de amiota szerelmes vagyok azota ossze se lehet hasonlitani a kettot. Olyanokat szerelmeskedunk, hogy kesz vagyok! :D

2015. aug. 28. 23:00
 25/30 anonim ***** válasza:
45%

"Amugy meg akkor jottem ra, hogy csak olyannal erdemes szexelni, akivel el tudom kepzelni a kozos gyereket"

Aztán mit csináljon, aki egyáltalán nem akar gyereket?

2015. aug. 29. 13:17
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Azt csinal amit akar. En magamrol beszelek. Nekem nem jon be az erzelmek nelkuli kuras, masnak igen, mindenki azt csinal amit akar. Engem nem erdekel.

Akinek esze van az vedekezik, vagy ha buta volt max. kikapartatja magat, ahogy sokan csinaljak.

2015. aug. 29. 14:36
 27/30 anonim ***** válasza:
45%

"Nekem nem jon be az erzelmek nelkuli kuras"

És szerinted, aki érzelmekkel "kúr", mind akar gyereket?

2015. aug. 29. 14:50
 28/30 anonim ***** válasza:

Ezeket egy szoval se mondtam. Mit talalsz ki olyan dolgokat amiket nem mondok? Kiforgatod a szavaimat. :D

Mindenki ugy szexel ahogy akar. Koztunk en is!

Nekem olyannal jo, akivel el tudok komolyabban is kepzelni dolgokat. Nem szeretek csak ugy osszefekudni massal. Van aki szabadabb szellemu, es elvezi, hat elvezze, engem nem erdekel fogd mar fel. Nekem ez nem jo, masnak lehet.

Hagyjal mar a hulye kerdeseiddel. -_-

2015. aug. 29. 17:06
 29/30 anonim ***** válasza:
27-es mar 2. alkalommal kerdezed ugyanazt. Elotted is leiratam. Komolyan ilyen lassu az agyad vagy most ezen elvezkedsz, hogy kotekedhetsz?
2015. aug. 29. 17:07
 30/30 anonim ***** válasza:
52%

Barátnőmmel 2 éve voltunk együtt amikor becsúszott a baba,nem terveztük egyáltalán.

Mikor elmondta,hogy terhes és kérdezte,hogy én mit gondolok mit csináljunk most azonnal gondolkodás nélkül azt mondtam ,hogy tartsuk meg.Akkor még egyetemisták voltunk mins ketten ,dolgoztam mellette.De mondtam neki,hogy átmegyek levelezőre és többet dolgozok majd hogy meglegyen mindene.

Ekkor azt mondta ,hogy örül hogy így gondolom mert ő sem akarta elvetetni.Egyszerüen én nem birnám megtenni.Az én gyerekem,az én vérem....nem birnám őt megöletni.

Azóta ez a baba megszületett és már 3 éves nagy lány :) Mindkettőnknek megvan a diplomája ,én dolgozom a feleségem vele van otthon még egyenlőre,szép házunk van ,megvan mindenünk és elképesztően boldogok vagyunk így hárman :))

Egyébként pont múltkor beszéltük a feleségemmel(mert azóta az lett),hogy mennyire jól döntöttünk akkor.Mert ha akkor megöljük akkor most nem lenni ez a kisember,aki az életünk értelme lett.Aki ha csak ránk mosolyog,megölel vagy ad egy puszit már azt érezzük ,hogy ezért megérte élni.

Bocs ,hogy hosszú lett de ez a mi kis történetünk :)

26/F

2015. aug. 30. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!