Akik számára elfogadhatatlan az abortusz milyen inditatásból vállalnák a nem tervezett gyereket?
Van ettől cifràbb is..
Volt szomszédom túltett ezen, elhiheted.
Nem terveztük a negyedik gyerekünket, mégis lett, így állt elő az a helyzet, hogy 2 év 9 hónapos volt a második, amikor már 2 kistesója volt. Nálunk orvosi csodának számított, hogy spontán teherbe estem.
Nagyon fáradt, kimerült voltam, 3 picivel és nulla segítséggel... de megfogant, ÉLT, dobogott a szíve és a miénk volt. Hogyan mondhattam volna a saját gyerekemre, hogy öljék meg? Így lett egy fiunk is a 3 lány után.
"Nálunk orvosi csodának számított, hogy spontán teherbe estem."
orvosi csoda?? miért?
2 testvérem van...10 honap és 20 nap illetve 11 honap és 10 nap kulonbség van koztunk...
a fiam nem volt egy éves, mikor megszuletett a huga.. senki nem beszélt csodárol, max. arrol, hogy csoda felelotlenek voltunk :DD anyámék pedig szintén a jo istenre bizták a dolgot.....kozbe meg csak a természet....szulés után a legkonnyebb teherbe esni, ez nem csoda....
18-nak:
Azért, mert az első 3 gyerekünk orvosi segítséggel, hormonkezelések után született. Tekintélyes, jó hírű andrológus professzor állította, hogy nekünk spontán sohasem lesz gyerekünk... lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!