Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akik számára elfogadhatatlan...

Akik számára elfogadhatatlan az abortusz milyen inditatásból vállalnák a nem tervezett gyereket?

Figyelt kérdés
Feltetelezuk azt hogy védekezik, de becsuszik a terhesseg. Ami egy eleve rossz helyzet ha nem akar gyereket, vagy megvan a betervezett gyerekszám. Ilyenkor valaki azt írja hogy megtartja, akkor is ha nem örül neki. De mi ennek az oka anyai érzések, vagy beletörődés? Van aki azt írja hogy örökbe adná de az ilyen ember hogy tudná kivitelezni a munkahelyen, meg a gyerek sem gondol rá szép emlekekkel.
2015. aug. 28. 15:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy mikor lettél hívő? (màrmint mennyi ideje)
2015. aug. 28. 17:24
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
Persze, 3 éve. :) Több kérdést viszont kérlek ne itt, nem szeretném zavarni a kérdezőt. Mindenféle kiváncsiskodásra szívesen válaszolok, de inkább privátban, hogy ne zavarjunk itt senkit. :)
2015. aug. 28. 17:29
 13/30 anonim ***** válasza:
14%
Az ilyet is csak egyszer csalják meg, de akkor nagyon csúnyán.
2015. aug. 28. 17:38
 14/30 anonim ***** válasza:
44%
Savanyú a szőlő, utolsó?
2015. aug. 28. 18:04
 15/30 anonim ***** válasza:
33%
Nem, csak a realitás alapján értékelek, és nem Isten sg nekem. Hú bazzeg, ennyi baromságot összehordani. Na mindegy, az a szerencse, hogy csak egy embernek kell elviselnie.
2015. aug. 28. 19:38
 16/30 anonim ***** válasza:
20%

Van ettől cifràbb is..

Volt szomszédom túltett ezen, elhiheted.

2015. aug. 28. 20:14
 17/30 anonim ***** válasza:
65%

Nem terveztük a negyedik gyerekünket, mégis lett, így állt elő az a helyzet, hogy 2 év 9 hónapos volt a második, amikor már 2 kistesója volt. Nálunk orvosi csodának számított, hogy spontán teherbe estem.

Nagyon fáradt, kimerült voltam, 3 picivel és nulla segítséggel... de megfogant, ÉLT, dobogott a szíve és a miénk volt. Hogyan mondhattam volna a saját gyerekemre, hogy öljék meg? Így lett egy fiunk is a 3 lány után.

2015. aug. 28. 21:18
 18/30 anonim ***** válasza:
0%

"Nálunk orvosi csodának számított, hogy spontán teherbe estem."

orvosi csoda?? miért?

2 testvérem van...10 honap és 20 nap illetve 11 honap és 10 nap kulonbség van koztunk...

a fiam nem volt egy éves, mikor megszuletett a huga.. senki nem beszélt csodárol, max. arrol, hogy csoda felelotlenek voltunk :DD anyámék pedig szintén a jo istenre bizták a dolgot.....kozbe meg csak a természet....szulés után a legkonnyebb teherbe esni, ez nem csoda....

2015. aug. 28. 21:30
 19/30 anonim ***** válasza:
34%
SPONTÁN teherbeesésről beszél az utolsó előtti :) tehát gondolom, hogy meddővé volt nyilvánítva :)
2015. aug. 28. 21:56
 20/30 anonim ***** válasza:
85%

18-nak:

Azért, mert az első 3 gyerekünk orvosi segítséggel, hormonkezelések után született. Tekintélyes, jó hírű andrológus professzor állította, hogy nekünk spontán sohasem lesz gyerekünk... lett.

2015. aug. 28. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!