Hogy győzzem le a lelkiismeretfurdalást? Le lehet valahogy győzni?
Ok kedves utolsó
Segíts neki a felelőtlenségeddel...biztos sokra megy vele....
Már írtam neki választ.
De komolyan nem voltál felelőtlen?????
Nem érzem magam annak. Óvszert használtunk, csak mikor húzta ki lecsúszott.
Hidd el, nem vagyok hülye, egyedül nevelni egy gyereket hatalmas felelősség. Nem akartam felelőtlenség miatt még egy ilyen terhet is a nyakamba venni...mégis sikerült.
Akkor is felelőtlen vagy..és nem csak te hanem a fickó is.Ennyire bénának már művészet lenni+ létezik gyors megoldás is pont az ilyen esetekre.(Különböző tabletták)
De zárjuk itt le a témát,nem akarok veszekedni.
Minden jót neked és a kisgyerekednek is.
Nekem ez a Lorna Byrne furcsa. Valaki úgy születik le a földre, hogy tudja, akarja és vállalja, hogy mondjuk majd gy perverz megerőszakolja, megöli, majd úgyis megerőszakolja (pécsi pszichiáternő stb)??? Akkro ez rendben van, mert igazolás az, hogy szerencsétlen csaj ennek tudatában született le?
Ugyanez pepitában: valaki azért akar létrejönni, hogy életének 9-11. hetében késekkel szétszaggassák fájdalomcsillapító nélkül a saját anyja kérésére?? Azért nem lehet ám mindent kimagyarázni!
A döntéseinkkel hatással vagyunk mások életére. Ez olykor jó, olykor semleges, olykor rossz, olykor meg végzetes. De ne ideologizáljuk meg.
"Ugyanez pepitában: valaki azért akar létrejönni, hogy életének 9-11. hetében késekkel szétszaggassák fájdalomcsillapító nélkül a saját anyja kérésére?? Azért nem lehet ám mindent kimagyarázni!" - valóban, mondjuk ezt a blődlit nehéz is lenne... ilyen az, amikor valaki beszél, de maga se tudja miről...
Hol van kés egyáltalán egy első trimeszteres művi abortuszban? Hol van egyáltalán fájdalomérzet a 9-11. héten?
Kedves utolsó!
"Hol van kés egyáltalán egy első trimeszteres művi abortuszban? Hol van egyáltalán fájdalomérzet a 9-11. héten?"
Ma már a vákumos abortusz az elterjedtebb,de van a kaszabolós is,ami szerintem gusztustalan dolog,egyáltalán nem emberséges.
Nagyon is van fájdalomérzet már ilyen korban is.
Elképzelni nem tudjuk,hogy mit élhet át az a magzat.
Khmmmm...
(nem elfogult magzatvédő szövegeket kell olvasni, hanem valódi szakirodalmat, ez ilyen egyszerű...)
"A rendelkezésre álló szakirodalom alapos áttanulmányozása után brit szakértők úgy vélik, hogy az emberi magzat a huszonnegyedik terhességi hét előtt egyáltalán nem érez fájdalmat, és feltételezhető, hogy utána sem"
1.Ez aztán az óriási szakirodalom.
2.Brit "szakértők"....imádom ezeket a brit szakértőket.....ők mindent megállapitottak még azt is,hogy a víz nedves...
3."Úgy vélik" és "Feltételezhető" ,engem teljesen meg győztek.....
Inkább kérdezz meg egy orvost erről ,mielőtt brit szakértők és ilyen "szakirodalmak" okosságait elhiszed.
Egy nőgyógyász rezidens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!