Most mit tegyek? Teljesen ketsegbe vagyok esve!
Figyelt kérdés
29éves nő vagyok, és terhes lettem. Parom eddig örült a picurnak most egy hete viszont szó nélkül elhagyott. Igy hogy egyedül maradtam nem tudom megtartani, 16 és 24 órás szolgálatokban dolgozok ,munkahelyemen ahogy megtudnák kirúgnának (sajnos nem jelentenek be ezen a munkahelyen hiába dolgozok itt másfél éve folyamatosan) Családom nincs ,szüleim nem élnek,örülök hogy albérletre meg ennivalóra jut pénz. Kb egy hónapom van elvetetni a babát, de honnan szedhetnék össze annyi pénzt rá? Lehet valami kedvezményt kérni valahol? Segitsetek ,teljesen bepánikoltam2015. júl. 30. 13:30
1/3 anonim válasza:
Igen, szociális alapon kérhetsz rá támogatást :(
Keresd fel sos a helyi védőnőt, hozzá mindenképpen menned kell, és ezt is meg tudod vele beszélni.
2/3 anonim válasza:
Biztos meg lehet oldani, csak azonnal lépj! Gyereket meg magadnak szülj, ne a párodnak, csak ha el tudod tartani nélküle is.
3/3 anonim válasza:
Ha valóban Ennyire kilátástalan a helyzet, ahogy Írod is, akkor keresd fel a területileg illetékes védőnőt, és mondd el neki, mi történt. Az a dolga, hogy segítsen. Nem fog ítélkezni. Sajnálom, hogy így alakult a dolog. De azért még próbálj meg beszélni a pároddal, hátha meggondolja magát. Kitartás! Minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!