31. héten c2111 értékkel bennt fogtak a kórházba. Mik az esélyeink? Teljesen kétségbe vagyok esve.
Kapni fogsz tüdőérlelő injekciót, illetve szigorú fekvés! Ezt tartsd is be, ne ülj ne állj ne sétálj, hogy tehermentes legyen a méhszáj! Kétségbe esned nem kell, tüdőérlelővel fekvéssel ha kihúzod még pár hétig az bőven nagyon szuper!!
Ha legrosszabb esetben megszületne most a picur akkor is bőven van esélye károsodás nélkül túlélnie!
Ne aggódj, ne stresszelj egyél sok rostosat nehogy székrekedésed legyen! Kitartás pár hét fekvés és túl vagytok rajta! Majd írj, hogy mi a helyzet!
Ha tényleg csak tisztálkodni kelsz fel, ezzel a végéig is kihúzhatod. Nagyon nagyon sok pozitív történetet olvastam már, sőt általában a fekvés a 37. hétig van, és még utána sem akart kibújni a picúr, úgy kellett indítani. Csak nyugi, jó kezekben vagy, nem lesz semmi gond.
Különben az első terhességed?
Na hát azért még 6 hét fekvés szerintem elég kétségbeejtő.
Persze,a babáért mindent, de biztosan én sem tudnék nyugodt lenni, főleg ha otthon lenne egy másik gyerekem.
De baj nem lesz, valahogy kibírod ezt a pár hetet.
Kitartást!
4-es vagyok. Azt lehet tudni, hogy miért rövidül vagy nyílik ki idő előtt a méhszáj? Vagy hogy lehet megakadályozni?
Én most vagyok a 20. hétben, első baba és már most egy picit meg van rövidülve, de még határértéken belül. Én már most halálra aggódom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!