Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan aki 3100-as értékkel...

Van olyan aki 3100-as értékkel ment szülni?

Figyelt kérdés
36hkm görcsölök,keményedek.Kórházban vagyok.

#szülés #Méhnya
2014. dec. 13. 07:38
 1/6 anonim ***** válasza:
a görcsök és keményedések szépen elkezdik nyitni... kivéve ha infúzióval megpróbálják megállítani,de a 36. hét után annyira már nem szokták. Viszont ha már kórházba vagy akkor miért nem a dokitól érdeklődsz??????
2014. dec. 13. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért vagy kórházban?

A görcsök, keményedék 36.héten túl már normálisnak mondható, azért nem fektetnek be senkit.

A 3100as érték pedig messze van még a szüléstől, kivéve persze ha tényleg beindul a szülés, mert akkor az igazi fájások nyitját a méhszájat!

2014. dec. 13. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Én C 3000-el mentem. Egy élmény volt...
2014. dec. 13. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 35. héttől 2111 a méhszájértékem, sokat keményedek, néha görcsölgetek, mégsem fektettek be. Most 37 hetes vagyok, és még mindig egyben :)
2014. dec. 13. 11:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Mint írtam görcsök és keményedések miatt fektettek be,holnap töltöm a 36.Veszélyeztetett vagyok és ez miatt a két nap miatt vagyok vissza tartáson.A kérdés meg úgy szólt,hogy volt e már így valaki,hogy ilyen értékkel ment szülni.Orvosoktól meg azért nem érdeklődök mert egyszer azt állítják hogy 2000 utána meg 3100 a mai vizitnél meg 2100 pedig ma még nem is vizsgáltak.Egyébként meg kiváncsi vagyok.A fiamat úgy szültem,hogy elfolyt a magzatvíz,ez volt 11éve.
2014. dec. 13. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is veszélyeztetett voltam, mert nagyon görcsöltem. Hamar nyílt a méhszájam. Én C 2100-al mentem szülni, amikor a 36. héten elfolyt a magzatvizem hirtelen. Nekem már nem próbálták meg nyilván visszatartani. 3,5 kg-al és 55 cm-el született természetes úton a fiam. A körmei nem voltak kinőve rendesen, vékony volt a zsír a bőre alatt, de csak ezek utaltak arra, hogy korábban jött, mint kellett volna. Ugyanannyi napot voltunk kórházban, mint más. Könnyű szülést!
2014. dec. 13. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!