Cx 1333-as értékkel ment valaki szülni? Mik a tapasztalataitok?
Akkor én most nagyon örülök! Kérdezgette a ctg-s szülésznő és az orvos is, hogy érzek-e fájásokat. Érzek valami kis keményedéseket, feszülést, meg a derekam időnként le akar szakadni, de semmi több. A válaszodból megtudtam amire kíváncsi voltam, gyors szülésed volt, ezt szeretném én is. Nem bánom, ha nagyon fáj, csak ne tizenórákat...4-5 óra oké.
Köszönöm a válaszod és a jó kívánságaidat, minden jót kívánok és is neked!!!!! KR
HUhh, ez gyors lesz! Én is ennyivel mentem be, és 4 óra múlva már anyaként tarthattam a mellemen a kisfiam! :D
Hajrá, hajrá! :D
Az elsővel így mentem be én is, 4 órás szülés volt. A másodikkal 1444 értékkel, a harmadikkal 1555 értékkel, ez utóbbi kettő burokrepesztéssel indult és másfél órás volt mindkettő.
Sok sikert, biztos jó élmény lesz!
Szia, a 2. vagyok.:)
Szépen sunyin nyílik a méhszájad, tényleg ne nagyon várakozz a kórházba indulással, már csak azért sem, mert azért a vége elég ütős fájásokkal fejeződik be, állni is alig bírtam, szóval inkább ott légy, mire jönnek az erősebb fájások.
Sok sikert, boldogságot! :D
Köszönöm a válaszokat, holnap találkozom a Dokival, meg fogom vele beszélni. Az a biztos.
KR
Kedves Utolsó!
Február 9-én délután fél négykor született meg a kisfiunk. Röpke három óra alatt. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy fájások nélkül produkáltam ilyen értéket, így a szülésem is gyors lefolyású volt.
Üdv.:Krumplirózsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!