Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Cx 1333-as értékkel ment...

Cx 1333-as értékkel ment valaki szülni? Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 16:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én ilyen értékkel mentem ctg-re és ott fogtak szülni.Nem vettem észre semmit,nem voltak nagyon fájásaim.De nem indult be magától,indítani kellett.Indítás után kb3-3.5 óra alatt megvolt a babám.Egy hónap múlva szülök megint,kíváncsi vagyok az milyen lesz:)Sok sikert,könnyű szülést és jó babázást:)
2010. febr. 7. 17:28
 2/12 A kérdező kommentje:

Akkor én most nagyon örülök! Kérdezgette a ctg-s szülésznő és az orvos is, hogy érzek-e fájásokat. Érzek valami kis keményedéseket, feszülést, meg a derekam időnként le akar szakadni, de semmi több. A válaszodból megtudtam amire kíváncsi voltam, gyors szülésed volt, ezt szeretném én is. Nem bánom, ha nagyon fáj, csak ne tizenórákat...4-5 óra oké.

Köszönöm a válaszod és a jó kívánságaidat, minden jót kívánok és is neked!!!!! KR

2010. febr. 7. 17:38
 3/12 anonim ***** válasza:

HUhh, ez gyors lesz! Én is ennyivel mentem be, és 4 óra múlva már anyaként tarthattam a mellemen a kisfiam! :D

Hajrá, hajrá! :D

2010. febr. 7. 21:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Az elsővel így mentem be én is, 4 órás szülés volt. A másodikkal 1444 értékkel, a harmadikkal 1555 értékkel, ez utóbbi kettő burokrepesztéssel indult és másfél órás volt mindkettő.

Sok sikert, biztos jó élmény lesz!

2010. febr. 8. 11:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Vasárnap óta csak vergődöm, mint egy bálna és nem történik semmi. Semmi fájás, semmi kellemetlenség. Nem értem ezt. Így kinyílva nem kellene már szülnöm???
2010. febr. 8. 12:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Hát szerintem meg kellene kérdezned a dokidat.Nekem azt mondták amikor szültem,hogy ha ez otthon indul be magától akkor biztos nem érünk be a kórházba.De mint írtam nekem indították.Kérdezzél rá:)
2010. febr. 8. 13:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia, a 2. vagyok.:)

Szépen sunyin nyílik a méhszájad, tényleg ne nagyon várakozz a kórházba indulással, már csak azért sem, mert azért a vége elég ütős fájásokkal fejeződik be, állni is alig bírtam, szóval inkább ott légy, mire jönnek az erősebb fájások.

Sok sikert, boldogságot! :D

2010. febr. 8. 16:58
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, holnap találkozom a Dokival, meg fogom vele beszélni. Az a biztos.

KR

2010. febr. 8. 17:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Hogy vagy,vagytok?:) Milyen volt a szülés, születés? :)
2010. febr. 11. 14:18
 10/12 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Február 9-én délután fél négykor született meg a kisfiunk. Röpke három óra alatt. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy fájások nélkül produkáltam ilyen értéket, így a szülésem is gyors lefolyású volt.

Üdv.:Krumplirózsa

2010. febr. 15. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!