31. héten c2111 értékkel bennt fogtak a kórházba. Mik az esélyeink? Teljesen kétségbe vagyok esve.
11 hete fekszek 2 cm-es mehnyakkal, teljesen kinyilt belso mehszajjal. Agytalaznak, mosdatnak, stb..
Nincs mit tenni, fekudni kell. Bar en lennek mar 31 hetes...
28 hkm
Úr Isten utolsó, le a kalappal, minden elismerésem! Borzasztó lehet ez a kiszolgáltatottság...
Kitartást nektek és boldog babázást pár hét múlva...
Kitartást és sok erőt kívánok Nektek! Minden rendben lesz!!!
Abból hogy nyílik a méhszáj éreztetek valamit? Van valami előjele?
Azt mondjak, ha 3- assal kezdodik a hetek szama, akkor mar nagyon jo eselye van a babanak arra, hogy semmi baja ne legyen ha megszuletik.
Szoritok hogy azert par hetig meg kihuzzatok!
Én is szorítok Nektek, de ki fogjátok húzni, másnak is sikerült, nektek is fog!!! Egy kis pihi most, és minden rendben lesz!!!
Azért írj néha, hogy mi újság veletek!
Örülök nektek! :-) Mondtam én, hogy minden rendben lesz, és ez még jó pár hétig így is marad!
Ha aggódsz a baba súlye és a méhszáj miatt, emeljétek meg téglával az ágy végét, az jelentősen csökkenteni fogja a terhet, de szerintem az nélkül sem lesz baj.
Kiváncsi vagyok, hogy mit mond a te dokid, de azt mondják a pihenés és az anya akarata csodákra képes :-)
Kitartás, és élvezd hogy kicsit kényesztetve vagy ;-)
Hogy vagy kedves kerdezo?
Mit mondott a dokid, hogy all azota a mehszaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!