Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31. héten c2111 értékkel...

31. héten c2111 értékkel bennt fogtak a kórházba. Mik az esélyeink? Teljesen kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 20:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

11 hete fekszek 2 cm-es mehnyakkal, teljesen kinyilt belso mehszajjal. Agytalaznak, mosdatnak, stb..

Nincs mit tenni, fekudni kell. Bar en lennek mar 31 hetes...

28 hkm

2015. máj. 23. 14:25
 12/22 anonim ***** válasza:

Úr Isten utolsó, le a kalappal, minden elismerésem! Borzasztó lehet ez a kiszolgáltatottság...

Kitartást nektek és boldog babázást pár hét múlva...

2015. máj. 23. 19:37
 13/22 anonim ***** válasza:

Kitartást és sok erőt kívánok Nektek! Minden rendben lesz!!!

Abból hogy nyílik a méhszáj éreztetek valamit? Van valami előjele?

2015. máj. 23. 20:17
 14/22 A kérdező kommentje:
Nekem annyi volt, hogy keményedett a hasam, de igazából csak a köldököm vonalában éreztem, de párom mondta,hogy menjünk be,nehogy baj legyen, én halálos nyugalommal jöttem, hogy úgysem lesz gond, mert pont egy hete vizsgáltak, és azt mondták, hogy olyan feszesen zár a méhszáj, hogy örülhetek, ha szüléskor nyílok majd. Erre tegnap ezzel zárták a vizsgálatot. Hát majdnem lefordultam a székről. Elkapott a sírás, nagyon meglepett.
2015. máj. 23. 20:54
 15/22 anonim ***** válasza:

Azt mondjak, ha 3- assal kezdodik a hetek szama, akkor mar nagyon jo eselye van a babanak arra, hogy semmi baja ne legyen ha megszuletik.

Szoritok hogy azert par hetig meg kihuzzatok!

2015. máj. 24. 15:02
 16/22 anonim ***** válasza:

Én is szorítok Nektek, de ki fogjátok húzni, másnak is sikerült, nektek is fog!!! Egy kis pihi most, és minden rendben lesz!!!

Azért írj néha, hogy mi újság veletek!

2015. máj. 24. 15:29
 17/22 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kedves kérdező? Korházban vagytok még?
2015. máj. 27. 10:48
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem, tegnap hazaengedtek. Megcsinálták a 32 hetes ultrahangot, szerencsére minden rendben van a kincsemmel, kb 1800 gramm,viszont farfekvéses, de ez legyen a legnagyobb baj. Elég érdekes volt tegnap, mert megvizsgált egy másik orvos, ő azt mondta, hogy szinte teljesen zárt vagyok, csak az egyik méhszájam (nem tudom, hogy külső, vagy belső) van kicsit nyitva. Úgyhogy nem tudom, hogy most mi van... Majd egy hét múlva megyek az orvosomhoz, majd remélem okosabb leszek utána, addig meg remélem még egyben leszünk. Csak most, hogy megfordult a pici,pont a méhszájamat rugdossa, meg a popsijával feszíti a medencecsontomat,és félek, hogy jobban nyílok.Amúgy péntekig végig fejvégű volt a fekvése.
2015. máj. 27. 17:26
 19/22 anonim ***** válasza:

Örülök nektek! :-) Mondtam én, hogy minden rendben lesz, és ez még jó pár hétig így is marad!

Ha aggódsz a baba súlye és a méhszáj miatt, emeljétek meg téglával az ágy végét, az jelentősen csökkenteni fogja a terhet, de szerintem az nélkül sem lesz baj.

Kiváncsi vagyok, hogy mit mond a te dokid, de azt mondják a pihenés és az anya akarata csodákra képes :-)

Kitartás, és élvezd hogy kicsit kényesztetve vagy ;-)

2015. máj. 28. 09:18
 20/22 anonim ***** válasza:

Hogy vagy kedves kerdezo?

Mit mondott a dokid, hogy all azota a mehszaj?

2015. jún. 11. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!