Miért jelzett be a légzésfigyelő? Teljesen kétségbe vagyok esve!
15 hónapos a kislányom, az előbb bejelzett a légzésfigyelője. Felsírt, de mire bementem hozzá már aludt.
Pici korában sokszor jelzett, de kb 5-6 hónapos kora óta soha.
Nem a gep hibaja?
Nekem tobb ismerosom is abbahagyta a legzesfigyelozest, mert allandoan bejelzett.
Nem tudom, de már kb 10 hónapja nem jelzett be.
Engem eddig megnyugtatott, hogy van. Korababa a kislányom, és asztmás is. Így voltam nyugodt. Eddig.
Csak közvetett megjegyzésem van, mivel nincs tapasztalatom ilyen eszköz használatáról. Ugye figyelsz arra ,hogy
NE süppedő felületen aludjon a babád? Az életveszélyes, fulladást okozhat. Nem kioktatásból írom, csak biztos, ami biztos... Van, aki nincs képben erről. Egy emberi élet ne múljon ezen, inkább megírtam. (Ettől függetlenül valóban nem zárható ki a szerkezet túlérzékenysége.)
15 hónaposnak nem kell már légzésfigyelő szerintem.
Mi kb 10 hónapos korokig használtunk, mert egész éjjel rohangálhattunk hozzájuk, mivel állandóan leficeregtek az érzékelő lapról. Nálatok is ez volt, szerintem. Egyébként a babycontroll légzésfigyelőnek nagy az érzékelő lapja, arról kissebb eséllyel mocorgnak le.
Számos modern orvosi eszköz inkább árt, mint használ. A pici gyermek érzékelése kifinomult, a mesterséges vibrációk zavarják, ezért esélyes, hogy leficánkol az eszközről.
Hadd ne soroljam, hány és hány káros orvosi eljárás és eszköz létezik... A gyerek asztmáját könnyen okozhatják orvosi eljárások és gépek.
Az ilyesmik legfeljebb akkor jelentenek valamivel több előnyt, a jelentős ártalmuk mellett, ha egyértelmű és közvetlen életveszélyről van szó.
Nem vagyok modernitás ellenes. Csak a természetes, józan paraszti észt inkább ajánlom, mint a modern orvoslás legtöbb aspektusát.
Ezen felül a modern eszközök kisebb, de nem elhanyagolható, hibája, hogy leszoktatják a szülőt a megérzései figyeléséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!