Az abortusz akkor is bűn, ha valaki még nincs 18 és azért esett teherbe mert megerőszakolták?
Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 18:33
51/98 anonim válasza:
Magamnak? En nem vagyok abortusz ellenes, utolsó. Van, mikor az a megoldás. Teszek ellene, hogy ne legyek terhes, csak akkor, ha gyereket akarok. De bizony lehet olyan, hogy becsuszik lévén 100% védelem nem létezik. Én ha nem akarok gyereket, abortuszra fogok menni. Jogom van hozzá, ahogy mindenki másnak is. Az én döntésem lesz, rád nem tartozik. Nekem nem kell elfogadást tanítani, neked kell. Szóval kíván nyugodtan, nem zaklatás fel vele
52/98 anonim válasza:
Nem is neked írtam. Hanem a pár fanatikusnak, akik szemellenzősen írják a hülyeségüket.
53/98 anonim válasza:
Nem láttam. Mindegy, továbbra is az a véleményem, hogy ez mindenki magánügye, senkinek semmi joga bele szólni, vagy elitelni. Mindenki kerülhet olyan helyzetbe, hogy nincs más lehetőség
54/98 anonim válasza:
Utána is írtam, hogy kiknek szól, azért nehogy valaki félreértse. Én nem ellenzem egyáltalán, azt meg külön felháborítónak tartam aki egy nemi erőszakhoz odaírja remélem kihordod a babát.
55/98 anonim válasza:
#45-#46 - na EZ a hozzáállás az, ami bűn. A nővel szemben is, meg a majdani gyerekkel szemben is...
56/98 anonim válasza:
48-as! Inkább nézz egy kicsit magadba és tedd fel a kérdést a lelkiismeretednek, hogy vajon mivel járulsz hozzá ahhoz, hogy a világ kicsit szebb legyen...Nem kell azt hinni, hogy az abortuszellenesek közül mindenki bort iszik és vizet prédikál. Én például minden hónapban keresek egy beteg gyereket, akit anyagilag tudok támogatni, a szüleivel beszélgetek, meghallgatom. Ha mindenki, aki ide írogat, legyen szó abortuszt ellenzőről, vagy támogatóról, havonta legalább egy jótettet cselekedne, akkor máris sokkal élhetőbb lenne ez a világ is. Ha pedig élhetőbb lenne, akkor talán kevesebben is döntenének az erőszak mellett, vagy amellett, hogy piciny emberkék életét kioltsák.
57/98 mi a fene válasza:
Kíváncsi vagyok az abortuszt pártolók közül kinek hány volt már ?Más beszélni róla, és más átélni !
58/98 anonim válasza:
Nos, nekem nem volt - remélem nem is lesz, de nem tudhatom előre. Nem akarok több gyereket semmiképp, tehát lesz, ha mégis valahogy teherbe esek védekezés mellett.
59/98 anonim válasza:
Nos ha én esnék teherbe megerőszakolás után, akkor is bűnnek tartanám az abortuszt bármelyikőtök bármit is írna ki ide...és igen, remélem kihordja a babát, azt, amelyiknek joga van életéhez, mert azzal nektek, "vakoknak" mutatja meg a helyes utat! Meg csak úgy emberségből is kihordanám a babát, és mindent megtennék, hogy ő ne jusson arra a sorsra, mint én vagy a bántalmazó...A nagy abortusz mellett pártolók tegyék fel magukban a kérdést, hogy elvenni egy ártatlan életét mitől emberibb doldog, mint megerőszakolni egy ugyancsak ártatlan lányt vagy nőt? Ha mégis az abortusz mellett dönt valaki, nem tagadom, érthető okok miatt, s nincs bűntudata vagy még csak nem is gyászolja meg a saját gyermekét, egy pillanatra, másodpercre sem gondol arra, hogy bár visszafordíthatná az időt, hogy döntését megváltoztassa, akkor nem tudom, nem értem mi alapon mondja a pedofilra, hogy állat(nem vitatkozom, mert mindenki tudja, hogy az), mikor, igaz, hogy az ő életét a pedofil megrontotta, viszont ő meg egy életet vett el, s abortusz ide vagy oda, az emberölés bűn! Tőlem foghatjátok a fejeteket mondva, hogy ez is mekkora hülye, számomra az abortusz akkor is bűn marad! Persze egyszerűbb a könnyebb utat választani, arra hivatkozva, hogy nem volt más választás...hát hagyjátok mondjam el sziveim, MINDIG van más választás!!
60/98 anonim válasza:
Szerintem az abortusz helyzettől függetlenül bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!