Szerintetek így lehet?

Figyelt kérdés

2 éve volt áprilisban. 20 éves voltam terhes lettem aminek én örültem (csak én ).

Barátom szülei ki voltak akarva hogy a kis fiúk életét tönkre teszem és a pénz nem számít cím szóval menjek abortuszra... szüleim mellettem álltak egészen addig ameg ki nem derült hogy anyukám 6hetes terhes...és hogy hogy néz ki hogy szinte együtt szülünk majd.... igy kb választás elött álltam sulit akoor fejeztem be munkám nem volt azt felfogtam hogy miből tartom el majd de hirtelen a szüleim támogatása is oda lett...8hetesen elmentem abortuszra mindenki bántott akitől támogatást vártam volna az is elofordult tőlem. Az akkori barátommal szét mentünk ő se állt mellettem végig az volt hogy szándékosan lettem terhes...hozzá teszem gyógyszert szedtem...lelkilek padlón voltam . Most új kapcsolatban vagyok az abortusz miatt mentünk szét meg azok miatt akik voltak...Most 1.5eve vagyok pàrommal boldogok vagyunk együtt élünk jól meg vagyunk babát szeretnénk de nem jön össze már 7 hónapja nem vedekezunk. Kérdésem az lenne lehetséges hogy lelkileg nem vagyok túl és azért nem esek teherbe ? Hogy tudnék ezen túl lenni ha így van ? Köszönöm.

2015. júl. 24. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Majd ha 1 éve próbálkoztok és nem jön össze, akkor kell orvoshoz fordulni. Még korai lenne :) Sok sikert.
2015. júl. 24. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, sőt biztatni szeretnélek, hogy sikerül majd! Az abortusznak sajnos van egy nem kívánt mellékhatása, van nekem is ismerősöm, aki meddő lett miatta. és sajnos ez mai orvosi módszerekkel sem lehetetlen. Én nem várnék, elmennék egy jó orvoshoz, hogy vizsgáljon meg, hogy nincs-e valami gond amit lát.
2015. júl. 24. 09:30
 3/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. most félre ne értsd, nem azt mondom, hogy tuti meddő lettél, mert 7 hónapból nem lehet messzemenő következtetést levonni. Simán lehet, hogy 1 hónap múlva összejön. Csak azt mondom, hogy én nem várnék, mert nincs mire, hanem utánna járnék, és kizárnám a szervi okot.
2015. júl. 24. 09:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat fel fogok keresni egy dokit .
2015. júl. 24. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
A 7 hóna még tényleg nem ad okot az aggodalomra, de egy kivizsgálás igazából sosem árt, és az is fontos lenne, hogy segítséggel megpróbáld feldolgozni a múltbéli eseményeket, mielőtt az új baba megérkezik hozzátok. rettenetesen sajnálom, ami történt veled, azt a legborzalmasabb olvasni, amikor olyan nők kényszerülnek külső okok miatt abortuszra, akik szerették volna a babát. Ennél nincs rosszabb.... mindenképpen keress fel pszichológust, vagy más szakembert!
2015. júl. 24. 09:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazából valamennyire túl vagyok rajta de nehéz volt a mostani párom segített ebben és mindenben támogat bármi is van.köszönöm hogy írt azok. Remélem minél előbb össze jön a kis baba.
2015. júl. 24. 13:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!