Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy mondjam meg a barátnőmnek?

Hogy mondjam meg a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Szóval 3 éve ismerjük egymást. Jófej aranyos meg minden. De folyton abortuszra jár, ami nekem a lelkem tönkre teszi. Én mindig is ab ellenes voltam, és azt hiszem eddig bírtam elviselni. Szóval mit mondhatnék neki? Most ott tartunk hogy 3 napja írt facen hogy megint terhes, és én nem írtam vissza...

2015. júl. 12. 08:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"De jó, gratulálok. Ezt is elveteted?"

Részemről ennyi lenne.

2015. júl. 12. 13:44
 22/28 A kérdező kommentje:
És miért is szivatom a gyerekekeket azzal, mert falun lakunk??? Hidd el jobb mint a panel...
2015. júl. 12. 13:44
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem a lakhelyeddel szívatod. Én is falun lakom és itt, aki nem az itteni norma szerint él, azt kiközösítik, a gyerekeit pedig ott bántják, ahol lehet (óvoda, iskola).
2015. júl. 12. 14:14
 24/28 A kérdező kommentje:

"falun laksz, így a gyerekeidet is szívatod"

Akkor mi a probléma? Nem mindegy hogy én hol lakok? És hogy jönnek ide az én gyerekeim?

Tudod mit.. inkább ne is válaszolj.

2015. júl. 12. 14:23
 25/28 anonim ***** válasza:
54%

Kedves Kérdező! Aki a 15,18,23 valaszokat írta, egy szóval nem bantott, tamadott teged. Te egy ne haragudj, de nagyon buta no vagy, mert nem tudod ertelmezni, amiket irt, es bunko módon irogatsz vissza neki.

Ha meg a kedves, hozzad hasonloan értelmes baratnod ennyire fontos, viseld el! A védekezés nem tetszik neki??! Az abortusz nagyon bejohetett, ha mar 5-on tul van. Az ilyen nem normális, nagy ívben kerulnem, hogy ne vegyen a szajara a falu. -ezt leforditom, hogy megertsd!: ne beszeljenek rosszakat rolad, hogy ilyen baratnod van.

2015. júl. 13. 08:01
 26/28 anonim ***** válasza:

Írd meg neki, hogy te nem értesz vele egyet, hogy az 5. gyerekét készül abortálni. Te vagy morálisan magasabb szinten, ha emiatt nem akar veled szóbaállni, az az ő sara.

Egyébként meg tényleg megválogathatod, kivel barátkozol. Mert egy abortusz bárkivel megeshet, mert nem hiszi el, hogy az mennyire szörnyű, válsághelyzetben van, belekergetik stb. stb. (mondjuk én abszolút ellenzem az abortuszt, de tudom, hogy sokan nem is tudják, mire mennek.) De az, hogy sorozatban jár kaparásra, az nem ez a kategória. Vagyis, ha nekem egy barátnőmről kdierülne, hogy volt egy abortusza, még el tudnám fogadni, de ha sorozatban arra járna, akkor megmondanám neki, hogy te egy beteg ember vagy, és én ezt a viselkedést nem tudom elfogadni.

2015. júl. 13. 12:57
 27/28 A kérdező kommentje:

25, ezt majd eldöntöm én.

Utolsó, igen igazad van. Egyébként a faluba senki nem tudja az abortuszokat. És engem se néz le senki mert nincs miért. Nem vagyok öregasszony :D

2015. júl. 13. 15:00
 28/28 anonim ***** válasza:

De most mit szeretnél? Nem akarsz tudni róla, hogy ha abortuszra megy, vagy nem akarod, hogy abortuszra menjen?

Ha csak nem akarod tudni, azt egyszerűen kellene neki elmondanod, úgy, ahogy a kérdésedben is leírtad. Neked nem ilyen az értékrended, (ami nagyon rendben van), értse meg, hogy nem akarsz erről soha többet hallani tőle.

Ha viszont azt szeretnéd elérni, hogy ne csinálja ezt, ne legyen többet abortusza, arra gyakorlatilag 0% az esélyed. Mégpedig azért, mert ő ezt nem érzi, nem érti, hogy miért probléma. Nem védekezik, gyakorlatilag ezt az egyetlen "megoldást" ismeri, nála nem becsúszik a baba, hanem életmód az abortusz. Ez nem normális, de szerinte az.

Nem látunk bele a kapcsolatba, de nekem nagyon furcsa, hogy igényled a társaságát, a barátságát. Biztosan nagyon sok jó tulajdonsága van, ha ragaszkodsz hozzá. Én megszakítanám vele a kapcsolatot, de nem vagyok a helyedben.

2015. júl. 16. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!