Hogy mondjam el a legjobb barátnőmnek?
Sziasztok
16 éves lány vagyok a legjobb barátnőm is ennyi.
A barátnőm nevezzük Dorkának,2 hónapja jár egy 17 éves fiúval.Őt nevezzük Gergőnek.
Az elejétől fogva gondoltam,hogy Gergő csak kihasználja a barátnőmet.Mivel ő a gimi legszebb,legokosabb legcsinosabb stb. lánya
Egy csomó fiú belé van zúgva.
Na szóval..3 napja..elkövettem egy hatalmas hibát:(
Lefeküdtem a fiúval.. nem kellett volna.
Azóta nem merek a barátnőm szemébe nézni:( Tudom hogy hatalmas hiba volt
Mit tegyek? Kérlek segítsetek
Borzasztó bűntudatom van
Ezt hogy sikerült összehoznotok?
Mondd el neki, mi történt, mielőtt a barátjától tudja meg (habár alig hiszem, hogy megbocsát... Talán majd egyszer)
Tudom,hogy nem bocsátana meg.
Én se bocsátanék
Legszívesebben szembeköpném magam..
Azt sem tudom,hogy kezdenék bele egyáltalán
"Az elejétől fogva gondoltam,hogy Gergő csak kihasználja a barátnőmet." - ezért hát lefeküdtél vele, hogy bebizonyítsd, vagy mi?
A barátnődnek őszintén el kell mondanod, ami történt. Ő meg egyszerre veszíti el a barátját és a barátnőjét is (gondolom ez nem meglepő, hogy ezek után rád sem akar majd nézni, jogosan).
Elszúrtál egy barátságot (és ha mérgében nem diszkrét, akkor a jóhíred is) egy alkalmi kufircért. Nehéz a tiniélet, de majd tanulsz belőle.
De akkor nem gondoltál bele, amikor megtetted? :/
Mindegy, ami történt, megtörtént. Ami biztos, hogy joga van tudni róla. Neked kell tudnod, hogyan beszéld meg vele. Nem lesz könnyű, de ha már megtetted, vállald a felelősséget.
Tudom hogy nem kellett volna
Legszívesebben visszaforgatnám az időt,hogy az a nap ne történjen meg.
De nem tudom:( Borzasztó érzés..a szemébe sem merek nézni
Szerintem meg, ha tényleg kihasználja a faszi, és ilyen könnyen lefektetted, ne hidd, hogy mással ár nem kufircolt.
Egyszerűbb lenne elhallgatni az egészet, úgy is szakítani fognak.
Attól, hogy elhallgat valamit még dönthetsz jól.
Na szép, neked is sokat jelenthetett ez a barátság, ahogy a fiúnak is a barátnőddel való kapcsolata. Erre nincs mentség, nem hiszem, hogy mást nem találtál volna aki betömi a lyukadat.
Egyébként hiába hazudnál, hidd el előbb-utóbb úgy is kiderülne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!