Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mondjam el a legjobb...

Hogy mondjam el a legjobb barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

16 éves lány vagyok a legjobb barátnőm is ennyi.

A barátnőm nevezzük Dorkának,2 hónapja jár egy 17 éves fiúval.Őt nevezzük Gergőnek.

Az elejétől fogva gondoltam,hogy Gergő csak kihasználja a barátnőmet.Mivel ő a gimi legszebb,legokosabb legcsinosabb stb. lánya

Egy csomó fiú belé van zúgva.

Na szóval..3 napja..elkövettem egy hatalmas hibát:(

Lefeküdtem a fiúval.. nem kellett volna.

Azóta nem merek a barátnőm szemébe nézni:( Tudom hogy hatalmas hiba volt

Mit tegyek? Kérlek segítsetek

Borzasztó bűntudatom van

2013. okt. 9. 18:30
1 2 3
 21/23 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Rendes gyerek vagy.

De: szerelemben és háborúban mindent lehet, és szerelemben nincs barátság.

Ebben csak az hibádzik, hogy egy szóval nem mondtad, hogy szerelmes lettél volna...

2013. okt. 24. 13:19
 22/23 A kérdező kommentje:

Nem is vagyok szerelmes...

Nagyon nagy bűntudatom van még mindig

2013. okt. 26. 13:08
 23/23 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Oké.

Mindenki csinál hülyeséget időnként, és a hibákból többet tanulsz, mint a jól sikerült dolgokból.

Még fiatal vagy, lesz más is, amit elrontasz. Ha van bűntudatod, az nagyszerű, most megosztottad velünk, látod, a többségnek ez nem a világ vége. A barátnőd bocsánatát mi nem tudjuk megadni - azt nála keresd. Vagy törődj bele, hogy ezek után már nem tud veled barátkozni. Te már az életben nem fogsz belenyúlni egy másik barátnőd életébe.

(ennyi közhely jutott hirtelen eszembe -de mindet komolyan gondolom)

2013. okt. 27. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!