Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy mondjam meg a barátnőmnek?

Hogy mondjam meg a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Szóval 3 éve ismerjük egymást. Jófej aranyos meg minden. De folyton abortuszra jár, ami nekem a lelkem tönkre teszi. Én mindig is ab ellenes voltam, és azt hiszem eddig bírtam elviselni. Szóval mit mondhatnék neki? Most ott tartunk hogy 3 napja írt facen hogy megint terhes, és én nem írtam vissza...

2015. júl. 12. 08:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
én hagynám a fenébe, ilyen ember nem érdemli meg a barátságod.
2015. júl. 12. 11:11
 12/28 anonim ***** válasza:
Nem sok észre utal ettől a notol, szerintem is hagyni kellene.. ha neki az abortusz jobban tetszik mint a védekezés, ide nem szívesen írom le a véleményem.
2015. júl. 12. 11:11
 13/28 A kérdező kommentje:

Tulajdonképp egyik védekezési mód sem vált be. Hormont nem szedhet, spirál majdnem átszúrta a méhét, a gumi kényelmetlen.

Értem hogy hagynom kéne, tudom. De hogy mondjam neki meg?

2015. júl. 12. 11:15
 14/28 anonim ***** válasza:

Nem írtad még ezt ki? Legutóbb még csak 3-nál tartott. Itt volt, aki azt ajánlotta legalább valami helyi spermaolot alkalmazzon megszakitassal mert így ki tudja meddig fog jutni. Persze emellé is becsúszhat de nem ennyi.. Nyilván semmi közöm mások életéhez de kétlem, hogy 10-20 abortusz lenne az életcélja.

Hogy mond meg neki.. hogy ne haragudj, de nekem kiábrándító a felfogásod. Én ellenzem az abortuszt te pedig büszkén adod elő, hogy már megint mész.. 1000 féle védekezés létezik, nem létezik, hogy semmi se legyen jó. Lefogadom, hogy orvos tudna mit javasolni.

2015. júl. 12. 12:17
 15/28 anonim ***** válasza:
27%
Ismered azt a mondást, h madarat tolláról, embert barátjáról?
2015. júl. 12. 12:25
 16/28 A kérdező kommentje:
Ismerem igen. És te tudsz szöveget értelmezni? Vagy csak a kötekedéshez vagy "okos" ?
2015. júl. 12. 12:43
 17/28 A kérdező kommentje:
Egyébként meg 3 gyereket nevelek tisztességben, tisztaságban, soha nem volt az abortuszom csak egy vetélésem. Ugyhogy a pofádat befoghatod.
2015. júl. 12. 12:44
 18/28 anonim ***** válasza:
4%
Akkor lefordítom: az embereket a barátaik alapján is megítélik. Azzal, h te egy buta, primitív nővel barátkozol, egy szinte teszed magad. Ráadásul falun laksz, így a gyerekeidet is szívatod. Egyébként az utsó 2 hsz-od alapján igaz a mondás. Szánalmas.
2015. júl. 12. 13:17
 19/28 anonim ***** válasza:

Én megmondanám neki, hogy megvisel a téma, ne említse nekem, vagy ne velem beszélje meg.

Ja férfi vagyok és így is megvisel a téma.

bocsánat ha csak nők válaszai a mérvadóak e tekintetben.

2015. júl. 12. 13:33
 20/28 A kérdező kommentje:

Utolsó, nemtől függetlenül elfogadom és felpontozom a válaszokat. Köszönöm.

Kötekedő, egyébként épp az jutott eszembe hogy ezt a mondást, amivel te itt vagdalózol, hozzás hasonló "okos" ember találhatta ki :)

2015. júl. 12. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!