Miért éreznek jogot sokan a válaszolók közül arra hogy idegen nőket pocskondiázzanak az abortusz miatt?
Hát akkor sok neves tudós, orvos és a pápa is "IQ" bajnok, mert ők sem tudnak különbséget tenni egy 10 hetes és egy 38 hetes magzat között, mint hogy a nyomorék és a nem nyomorék emberek között sem és nem ítélkeznek mondjuk bőrszín alapján sem. Amúgy hozzáteszem ismét,tudományosan, biológiailag a 10 hetes magzat is ugyanolyan ember, mint a 38 hetes magzat, vagy a 60 éves öreg.Szóval, jártam biológia órára, 8 évnyi kitűnő osztályzattal jártam ki az általánost, erős gimnáziumban 4,5-ös átlagom volt és egyetemi diplomát szereztem, valamint nyelveken is beszélek. Nem tartom hülyének magam, az IQ pedig 130 felett van nálam.
Érdemes elgondolkodni Ferenc pápa szavain is. Szerinte a mai világ az "eldobható javak" világa, ahol az élettől is egyszerűen "megszabadulnak". Kérte az orvosokat, hogy akkor is hallgassanak a saját lelkiismeretükre, ha azt kívánják tőlük, hogy " ne tiszteljék az életet".
"Minden meg nem született gyermek, amelyet igazságtalanul elvetetnek, Jézus Krisztus arcát, az Úr arcát viseli" mondta.
Írtam már Czeizel professzort is. Neki talán elhiszed, hogy valamennyire járatos a biológiában és ennek ellenére ő is elítéli az abortuszt és azt mondja, hogy az élet a fogantatással veszi kezdetét.
A te megnyilvánulásodat szeretném kontrasztként ide állítani:
" Hogy hogy nem gyújtod föl magad véletlenül egy kanál vízzel? Remélem hogy csak trollkodsz..."
Olyan értelmes ember,mint te, aki bölcsebb és okosabb még a tudósoknál is, természetes, hogy ilyen kifinomultan tud reagálni.
A megerőszakolt nő is tartsa meg a gyermekét? A súlyos fogyatékkal születő gyermeket is tartsa meg az anya? Akkor is tartsa meg a nő a gyereket, ha van már neki 2 és az orvosok azt mondják, hogy nagy a kockázat a halálos kimenetelre? (már ami az anyát illeti..) Hiszen árván hagyná hátra a 2 gyermekét és a férjét..
Mi a különbség az általad gyilkosságnak vélt abortuszok között az alábbi helyzetekben? Szerinted mind ugyanaz? Ha nem..akkor vannak helyzetek mikor megbocsátható a gyilkosság? Hmm.
Igazságtalanul elvett élet..valóban. De én nem a pápáról beszélek, hanem rólad.
Az abortusz gyilkosság.. Oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!