Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért vagytok ennyire embertel...

Miért vagytok ennyire embertelenek?

Figyelt kérdés
Nemrég feltettem egy kérdést, hogy védekezés mellett lettem terhes, és nemtudom mit csináljak. Írtátok hogy tartsam meg, ne legyek gyilkos. Megtartottam. Most érdeklődtem a pénzügyi dolgokról és a családi pótlékról stb. Erre azt írtátok hogy nem kéne a semmire szülne stb. Miért jó ez nektek? Nem szégyenlitek magatok??
2015. ápr. 15. 16:35
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Ilyenkor nem nyitják ki a szájukat.
2015. ápr. 15. 18:55
 12/29 anonim ***** válasza:
78%
Mostanában elég érdekes emberek vannak itt fent. Pl azért lenulláztak, mert szeretem az anyósom. Vagy le lettem hordva, hogy miért kellett nekem gyereket csinálni, ha nem vagyok képes eltartani magam és különköltözni. Ja, hogy évek óta dolgozunk, külön lakunk, jelenleg külföldön, de szülni hazamegyünk és gyereket nevelni. Van pénzünk házra, csak MÉG nem találtunk megfelelõt és nem vettük meg. Lâtod ez is baj. Most meg gondolom hazaáruló vagyok, de ha meg nem jövünk ki, akkor meg megérdemeltem volna h nyomorogjak, mert tehetetlen lennék. Sajnos tényleg sok az idióta ember. Neked meg gratulálok. :)
2015. ápr. 15. 19:14
 13/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, nektem pedig sikeres lakásvásárlást :) Mi albérletben vagyunk egyenlőre.

Én nemtudom, de úgy vagyok vele hogy nem ítélek el senkit semmiért, főleg nem egy olyan embert akit egyáltalán nem ismerek. Nekem olyan fura hogy ez az oldal tele van milliomossal és hiper szuper anyukával. Bár messzről jött ember...

2015. ápr. 15. 19:26
 14/29 anonim ***** válasza:
44%

Tul fiatal vagy. Nincs egyetemi diplomad es nem dolgoztal 10 évet. Nincs sajat hitelmentes lakasod. Akkor te mar csak nézheted a gyerekeket, neked soha nem lehet.

Remelem nem vetted komolyan, de itt sajnos sokan tenyleg igy vannak vele. Ne foglalkozz veluk, ez csak egy internetes fórum. Sok boldogságot! :)

2015. ápr. 15. 20:27
 15/29 anonim ***** válasza:
90%
Jól mondja az első. Egyedülállóknak a családi pótlék 13 700 Ft, amúgy 12 200 Ft, ha megvan a 4 pecséted ( védőnő vagy pedig a kórházban adják hogy jársz rendszeres ellenőrzésre) kapsz 64 000 Ft-ot, ez az anyasági segély és 1xri. Szülés után tgyás, gyes, gyed...
2015. ápr. 15. 20:59
 16/29 anonim ***** válasza:
33%
én akkor szégyellném magam, ha a gyk-ra bíznám a gyerekem sorsát, hogy megtartsam e vagy ne..
2015. ápr. 15. 21:07
 17/29 anonim ***** válasza:
63%
A juttatásokat már leírták előttem. És sajnos ennyire sok a gonosz ember. Azt javaslom magasról tojd le a véleményeket mert mindig lesz akinek rossz amit és ahogyan csinálsz. Ha nem tartod meg akkor az a baj, ha megtartod és nincs minimum milliós megtakaríásod meg félmilliós bevételetek akkor az a baj. Ha még nincs gyerek az a bajuk, ha már van akkor miért nics kettő? Később meg ha hagyod sírni a gyereket akkor csinálsz rosszat ha mindig felveszed akkor azért. Ha nem szoptatod egy éves koráig akkor azért leszel leszólva, ha tovább szoptatod akkor meg az lesz a baj. A lényeg, hogy magaddal legyél tisztában, neked legyen jó amit csinálsz! További boldog babavárást kívánok! :-)
2015. ápr. 15. 21:13
 18/29 anonim ***** válasza:
34%

Ezt en is eszrevettem, hogy minden baj. Akarmit is irsz. Ha gazdag lennel akkor meg azt fognak rad, hogy te majd biztos nem fogod szeretni, csak penzzel tömni es megvenni a gyereket :D

Szo szerint semmi sem jo. Ne vedd ugy a szívedre :) mi 2 gyermeket nevelunk osszesen 280 ezerbol alberletben es teljesen jol kijovunk :) a juttatasokat leirtak az elozo valaszadok. Meg ha Budapesten laktok, akkor erdeklodjetek az önkormányzatnal, sok kerulet ad egyszeri Születési támogatást. Ez is a neve. Amugy szivbol gratulálok a picihez! :)

2015. ápr. 15. 21:27
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
én pont, hogy a gyermekek védőangyalát játszom az oldalon, ha nem tűnt volna el a válaszomból(16), hidd el, engem is lepontoznak, ha azt javaslom tartsa meg.
2015. ápr. 15. 21:28
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
*a stílusoddal amúgy magadat árultad el..
2015. ápr. 15. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!