Miért vagytok ennyire embertelenek?
NNézd, vannak ilyen emberek. Ha abortusra mész, gyilkos vagy, ha megtartod minek a semmire, ha örökbe adod nem vagy anya, különben is biztos nem is vedekeztel. Agyatlanok.
Családi pótlék 12, egyedülállónak 13700. Tgys, gyed munkaviszony után jár összege jövedelem függő. Gyes alanyi jogon jár, 24e körül van. Egyszeri anyasagi segély 60 körül van
Nem, nem szégyellik. A legtöbb ide tanácsokat írkáló még sose volt olyan helyzetben, hogy ilyen komoly döntést kelljen meghoznia, csak a "szájuk" jár.
Másrészt meg biztos jó érzés lehet nekik, ha csak virtuálisan is, belerúgni valakibe, aki amúgy is a "földön fekszik", ettől biztosan még jobbnak, értékesebbnek érzik magukat.
sok boldogságot, egészséget a kicsihez, és kitartást. A nagyszájúakat meg magasból...
Nem tudom, mit írtál előzőleg.
De ha nincs meg a gyerek felneveléséhez szükséges feltétel, akkor miért hallgattál azokra, akik azt mondták, hogy tartsd meg? Fel kellene már fogni, hogy az abortusz NEM gyilkosság.
Gyereket CSAK akkor szabadna világra hozni, ha biztonságosan fel tudják a szülők nevelni.
Ez a gyerek érdeke is.
Ne ijedj meg. :) Minden OK lesz.
Ezt amit írsz én is észrevettem.... de le kell sz...ni! Azért is lepontoznak, hogy mi a gyereked neve. Na, ilyenektől mit vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!