2015-ben hogyan zajlik egy abortusz?

Figyelt kérdés
18.éves vagyok és terhes,nem szeretném megtartani nem érzem magam késznek erre a feladatra és már a párommal sem vagyunk együtt bár ő szeretné ha megtartanánk de úgy érzem nem lenne ennek jövője és csak a baba szenvedne,arra lennék kíváncsi hogy hogyan történik elejétől a végéig? És arra is hogy mielőtt a korházig eljutok és a beavatkozásik milyen vizsgálatokon kell majd átesnem,7 hetesnek saccolt ma a doki és holnap kell ultrahangra mennem,nagyon kivagyok lelkileg nem tudom hogyan fogom feldolgozni

2015. ápr. 7. 23:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

18 eves fiatal lany! Azzal, hogy ilyen sorokat idekoptok, neki nem lesz egybol penze, energiaja egy gyermekre. Leirta, nincs keszen az anyasagra. Miert nem lehet ezt tiszteletben tartani, es atnezni a kerdesen?

Amugy komolyan mondom kb. a szaporitokhoz tudnalak titeket hasonlitani. Mintha kb. a kerdezo vmi tenyeszallat lenne, aki ha mar teherbe esett(ugyebar innentol kezdve kuss a neve), akkor kotelessege eletet adnia, meg ha nem is akarja. Hisz hagyj legyen masnak haszna belole(orokbefogadas?).

2015. ápr. 8. 23:56
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
17-es vagyok Érdekes,hogy míg ti az abortuszt nem tudjátok elfogadni,én meg pont az örökbeadast nem tudom megérteni.Ha már megszületik,nem lenne szívem odaadni..A kérdezőt meg lehet érteni.Mégis mibol tartaná el magát és a gyermekét?Abból az irdatlan magas gyesbol,mi?Ne keltsetek benne bűntudatot,elég fájdalom az a döntés amit meghozott.Kockáztatja azt hogy sajnos mindig fennáll az esély a meddőségre.Ez nem elég súlyos döntés?Nagyon is az.
2015. ápr. 9. 00:20
 13/19 anonim ***** válasza:
42%
Ha nem vetették eszre a kérdező már döntött. Nem értem ezt a kirohanást. Ti fogjátok azt a gyereket nevelni míg felno? Ha már az nem számít nektek hogy milyen egy gyereknek úgy felnőni hogy senki sem szereti. Biztos rossz érzés lehet úgy élni hogy nem sikerül teherbe esni, de erről nem az tehet akinek véletlenül sikerül csak éppen nem akarja.
2015. ápr. 9. 11:51
 14/19 anonim ***** válasza:
41%
Attól hogy valaki felnevelné nem fog a nők többsége egy terhességet végigcsinálni azért hogy másnak gyereke legyen. Nem biztos hogy anyagi okokból, bármilyen más ok is lehet, amiért nem akarja megtartani. Az ő dolga.
2015. ápr. 9. 12:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Igy=is
2015. ápr. 9. 12:57
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Persze,ne fogamzásgátlásra használja senki az abortuszt,de ha már becsúszott a baba,nem kell senkit megkovezni a megszakítás miatt.Én tavaly decemberben spirál mellett lettem terhes,nem vállaltuk,van már egy gyerekünk,nincs betervezve az életünkbe több gyerek.
2015. ápr. 9. 13:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Törölték a többi választ?!Bocs nem régóta járok ide,azért nem tudom.
2015. ápr. 9. 17:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen törölték, miután egy perszóna jól lejáratta saját magát és az egészségügy rendszerét. Bár szerintem nem mondott igazat, csak takarózni próbált a dologgal.
2015. ápr. 9. 17:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Itt voltam én is.Nekem gyanús volt,hogy valóban az orvosira jár-e,mert nem akarom elhinni hogy egy elkabitott,abortusz alatt lévő nőn nevetnenek,gúnyolódnak.Ez durva lenne nagyon.
2015. ápr. 9. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!