Egy régebbi kapcsolatban történt abortusz reális szakítási ok?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerosomet ezért hagyta el a párja fel év után. A gyerek nem tőle volt csak elmondta neki. Ez valós ok szerintetek vagy kellett neki egy indok?2015. márc. 3. 13:38
11/13 anonim válasza:
Én eddig csak azért hagytam el egy lányt 3 éves kapcsolat után, mert nem akart gyereket, és nem akartam rá több időt vesztegetni.
De abortusz miatt is elhagytam volna, nekem ez nem fér bele, én családcentrikus férfi vagyok.
A feleségemmel ezt előre tisztáztuk, hogy több gyereket szeretnénk és hogy ő is nagyon elítéli az abortuszt. Most várja az elsőt :)
12/13 anonim válasza:
Sajnos elofordulhatnak ilyenek is... a minap beszéltem az exemmel, mondtam, ha teherbe esnék, nem tudnám megtartani. És akkor jön azzal, hogy nem hiszi el amit hall, milyen ember vagyok én hogy képes lennék elvetetni egy gyereket stb. Ekkor mondtam, hogy miből tartanám el, hogyan ha dolgozom, akkor bölcsőde kellene, a pénz arra menne, de számlákat nem tudnék fizetni, ha nem dolgozom, akkor még se számlára pénz se Pelusa stb, hiába a realitas, öt nem erdekelte, mert szerinte meg lehet oldani.. viszont ha az anyuka azért dont az abortusz mellet, mert semmi esélye és segítsége felnevelni, akkor viszont a legjobban cselekedett.
13/13 anonim válasza:
Értékrend dolga.
Én megértem ha valaki emiatt szakít. Én nő vagyok, de egy barátnőmmel sem bírtam tartani a kapcsolatot tovább, mert abortusza volt. Ha nem egyezik az alapvető értékrend és az élethez való hozzáállás, akkor semmilyen kapcsolat sem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!