Hogy könnyebb egy abortusz?
Nekem anyakent rosszabb lenne. Marmint meg sose volt es nem is lesz abortuszom, de emlekszem, hogy tinikent rettegtem a terhessegtol es mindig rendesen vedekeztem. Ennek ellenere ha becsuszott volna, tuti nem szultem volna meg. Viszont miota van 2 gyermekem, teljesen maskepp allok a dologhoz, sose lennek kepes elvetetni egyiket sem.
Szemelyisegfuggo az egesz szerintem. Egyik esetben sem allitanam hogy konnyu.
szerintem lelki alkat kérdése
nem hiszem h összefügg azzal h anya vagy sem
azzal inkább összefügg h miként gondolsz rá !
és az adott helyzettel amiben a döntés születik
Alkat kérdése, én személy szerint úgy gondolom (csak magamat alapul véve) hogy ha anya anya lennék tudnám mit utasítok el, könnyebben hozok felelős döntést, hiszen jobban látom a mi lenne ha megtartanám, és mi lenne ha nem oldalt is.
Ha most terhes lennék (még nem vagyok anya) és abortuszon gondolkodnék, a döntést a félelem motiválná, a félelem az ismeretlentől, attól hogy fel tudom e nevelni, hogy milyen életünk lenne, hogy miről kell lemondanom. Nagyrészt ha nemet mondanék, olyan dolgok miatt mondanék nemet amit nem ismerek.
De teszem azt ha utána lesz egy gyerekem, már látom hogy mit utasítottam el, és az ott nagyon tudhat fájni.
Én csak egy 21 éves lány vagyok, úgyhogy bizonyára teljesen másképp hoznám meg az abortuszos döntést, mint egy anya például...
Nem hiszem valamelyik is könnyű lehet. Az anya tudja milyen áldott állapotban lenni, és életet adni egy gyermeknek, így az abortusz nagyon fájdalmas lehet neki. Egy "még nem anya" pedig vágyhat a babára, félhet, hogy lesz-e még rá alkalma...
Nem tudom mi lehet a válasz, mindkét esetben szörnyű érzések lehetnek a nőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!