Mit mondhatnék neki hogy leáljon?
Sziasztok! A barátnőmről van szó aki pár nappal ezelőtt elvetetett egy babát, hogy aztán könnyebben szülhessen. A babaprojektet jövőhéten akarják kezdeni. Adjatok tanácsot hogy mit mondjak neki hogy rossz dolgot tesz és ez nem így működik.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Hát ha igaz h ezért vezette el a babàt akkor nem való anyànak ez önzőség vagy nem is tudom minek nevezzem. Gusztustalan.
sztm.nem érett még az anyasàgra
Ha ez tényleg igaz, akkor csak annyit tudok rá irni, hogy a hölgyemény tuti nem normális, valami pszichiátrián lenne a helye, nem pedig az anyaságon kellene gondolkodnia.
Remélem, hogy nem igaz az sztori.
Kamu. Sokkal kisebb a valószínűsége (véleményem szerint 0%),h emiatt könnyebben szülne, mint annak,h az abortusz miatt nem lehet gyermeke. Ez kb. olyan, mintha kitalálnám,h a kocsimmal nekimegyek egy kamionnak,h ha legközelebb karambolozok, már fel legyek készülve. Csak kihagyom a számításból,h lehet,h ottmaradok.
A másik: megnézném azt az orvost, aki ezt jóváhagyja. Amennyire én tudom az abortusz nem úgy zajlik,h besétálok, és közlöm,h abortuszt szeretnék, majd ezt kérésemre azonnal megteszik.
Na hat gyermekes édesanya letedre vagy Te vagy ilyen buta es naiv vagy a barátnőd egy idiota vadbarom. Kezdjük ott, hogy abortusz utan 6!!! Hétig tilos a nemi elet es nem is tudom mennyi idővel utana lehet majd csak elkezdeni próbálkozni egy ujabb babával.
A masik dolog, hogy Isten mentsen meg egy gyermeket egy olyan anyától aki tenyleg azert vezet el egy masik gyermeket, hogy aztán a következővel ne szenvedjen annyit
Egy 3 eves gyerek sincs Ennyire önző...en nem szoktam rosszat kívánni de ezek miatt a nok miatt veszik egy kalap alá azokat a nőket akik ilyen műtétre kényszerülnek pedig ez nagyon sokaknak borzasztó lelki fájdalommal es bűntudattal jar... Es akkor besétál a kórházba egy ilyen no es valoszinuleg örömmel es dalolva bólint ra a beavatkozásra. Borzasztó ha ez igaz... Szavak sincsenek ra! Bar sztem provokatív jellegu a kerdes es kamu is mert ilyen nem igaz h létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!