Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Igaz hogy akinek volt abortusz...

Igaz hogy akinek volt abortusza az könnyeben szül majd?

Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 20:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is volt abortuszom, majd két szülésem. Mindkettő császáros lett, mert a magzatvíz elfolyt és 12, ill. 8 óra vajúdás után is csak 1 ujjig tágultam ki. Szóval szerintem sok összefüggés nincs közte...
2015. febr. 27. 21:32
 12/33 anonim ***** válasza:
49%
A sötétség fejedelme...
2015. febr. 27. 21:38
 13/33 anonim ***** válasza:
33%
Nekem ezek után egy ilyen, már nem lenne a barátnőm!! Abortuszom nem volt, viszont első trimeszteres műtéttel befejezett vetélésem igen! A műtét menete ugyanaz!! Szültem is utána, és nekem fájdalmas és hosszú volt, szerda éjjeltől-péntek délelőttig tartott!! Kislányom egészséges, de halott volt!!! :'( Mélyen elítélem a barátnődet!!!
2015. febr. 27. 21:50
 14/33 A kérdező kommentje:

Nekem is volt vetélésem bár én kitisztultam és nem kellett a műtét. Nekem egy fiam van és könnyen szültem de nem hinném hogy avetélés miatt.

Nagyon sajnálom utolsó :( Egyébként jóval fiatalabb a barátnőm mint én és fogalmam nincs honnét szedte hogy így könnyebben fog szülni.

2015. febr. 27. 21:58
 15/33 anonim ***** válasza:
78%
Hát az abortusz után könnyebben myilik a méhszáj de ez nem jó mert lehet sokkal idő előtt kezd kinyílni. Semmi köze a könnyebb szüléshez.
2015. febr. 27. 22:20
 16/33 anonim ***** válasza:
67%

"Mert a méhszájat kinyitják igy könnyebben nyilik szülésnél."

ebből nem a szülés lesz könnyebb, hanem koraszülésnek nő meg az esélye, mert a mészály esélyes fog lenni arra, hogy nem fog tudni jól tartani

a barátnőd felér azokkal akiknek olyan kérdései vannak, hogy terhes lehet e szappantól.

2015. febr. 27. 22:39
 17/33 anonim ***** válasza:
94%

"Azt mondta hogy azért vetette el a babát hogy a következővel ne kelljen kinlódni a szülésnél."

Erre már nem lehet szavakat találni, amelyek megfelelően kifejezik azt, amit erről a nőről gondolok.

2015. febr. 28. 00:15
 18/33 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom kinek szúrta a szemét, de a véleményemet akkor is tartom! Aki ilyen indokkal kapartatja ki magát, azt lapáttal verném agyon!

Remélem, ez a majom nő nem indít el valami új divathóbortot a könnyebb szülés érdekében...!

2015. febr. 28. 06:41
 19/33 anonim ***** válasza:

Bnőmnek volt eü-i kaparása sajnos pár éve. Nem egy könnyen jött össze utána a baba, de most már fél éves a pici.

Elfolyt 35. héten a vize délután 3 környékén és este éjfél előtt pár perccel szült meg. Azt mondta a szülésznő, hogy olyan gyors volt a szülés lefolyása, mintha a 10. gyerekét szülte volna meg.

2015. febr. 28. 08:46
 20/33 anonim ***** válasza:
54%

alepontozónak ütenném , legyen más szíves utánanázni, hogy a koraszülés tünetei között van a "renyhe" máhszáj, amit meg okozhat korábbi kaparás

és igen megvan a véleményem az ennyire sötét emberekről, akiről kérdező írt.

ezért nem jogos a lepontozás, de a buta embereknek valahogy mindig nagyobb a szája leugatni másokat

2015. febr. 28. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!