Igaz hogy akinek volt abortusza az könnyeben szül majd?
Nekem is volt vetélésem bár én kitisztultam és nem kellett a műtét. Nekem egy fiam van és könnyen szültem de nem hinném hogy avetélés miatt.
Nagyon sajnálom utolsó :( Egyébként jóval fiatalabb a barátnőm mint én és fogalmam nincs honnét szedte hogy így könnyebben fog szülni.
"Mert a méhszájat kinyitják igy könnyebben nyilik szülésnél."
ebből nem a szülés lesz könnyebb, hanem koraszülésnek nő meg az esélye, mert a mészály esélyes fog lenni arra, hogy nem fog tudni jól tartani
a barátnőd felér azokkal akiknek olyan kérdései vannak, hogy terhes lehet e szappantól.
"Azt mondta hogy azért vetette el a babát hogy a következővel ne kelljen kinlódni a szülésnél."
Erre már nem lehet szavakat találni, amelyek megfelelően kifejezik azt, amit erről a nőről gondolok.
Nem tudom kinek szúrta a szemét, de a véleményemet akkor is tartom! Aki ilyen indokkal kapartatja ki magát, azt lapáttal verném agyon!
Remélem, ez a majom nő nem indít el valami új divathóbortot a könnyebb szülés érdekében...!
Bnőmnek volt eü-i kaparása sajnos pár éve. Nem egy könnyen jött össze utána a baba, de most már fél éves a pici.
Elfolyt 35. héten a vize délután 3 környékén és este éjfél előtt pár perccel szült meg. Azt mondta a szülésznő, hogy olyan gyors volt a szülés lefolyása, mintha a 10. gyerekét szülte volna meg.
alepontozónak ütenném , legyen más szíves utánanázni, hogy a koraszülés tünetei között van a "renyhe" máhszáj, amit meg okozhat korábbi kaparás
és igen megvan a véleményem az ennyire sötét emberekről, akiről kérdező írt.
ezért nem jogos a lepontozás, de a buta embereknek valahogy mindig nagyobb a szája leugatni másokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!