Hogyan zajlik az abortusz? Vizsgálatok, abortusz után mikor kell megjönnie a menstruációnak stb?
A tortenet
Az emberek egy szebb jovo remenyeben kepesek olni egy igeretert.
Tobb ezer eve egy barbar isten oltaran egtek a elsoszulott csecsemok. Az igeret szerint az aldozat arra szolgalt jobb termes gazdagsag jo idot hozzott. Egy igeretet.
Barbar dolog elon egeti a csecsemoket sikolyukat a barbar isten papjai eneke nyomta el.
A szulok pedig ugy ereztek jol cselekedtek hiszen jo termes jobb elet szebb jovo vart rajuk es csaladjukra.
anno ma
Az emberek a szebb jovo jobb elet remenyeben elvetetik megolik a gyerekuket a sajat gyerekuket.
Az oltar a mutoasztal a sikolyot a mutosfiu es a radio nyomja el a muszerek kitepik az elo magzatot.
Es a szulok ugy erzik jol cselekedtek hiszen szebb elet jobb jovo var mindenkire igy.
AZ ember termeszete nem valtozik csak a helyszin es a szinfalak masok.
Csak mert belekeverted a műveltségemet azért reagálok így!
nem kell neked magyarázkodnom és hidd el magamnak sem kell majd
Viszont az hogy szét kell trollkodni az összes olyan kérdést ahol erről van szó fel nem foghatom!!
Irjatok oda ahol tanácsokat kérnek hogy mi legyen meg ahol épp azt ecsetelik hogy fáj a lelkük!
Engem a tények érdekelnek nem a véleményetek ..Majd kikérem annak a véleményét aki érdekel De tudod azért örülök hogy megtudtam hogy vannak ilyen vélemények is csak hogy ne lepjen meg ha valaki elitél ezért.
Ne hidd hogy nem tisztelem a véleményed meg a romantikus idealizált világképed de ennek itt és most nincs helye!!!
Hidd el nem te vagy a hozzad hasonlók fognak meggyőzni soha semmiről.Nekem a MÁR élők érdekeit kell néznem, tetszik nem tetszik elsősorban a sajátomat így hát feleslegesen pocsékolod az idődet ne tedd töltsd hasznos dolgokkal
PL olvasd el a Trónok Harcát :)
ja és töröltessük egymás válaszait ezaz....
ja a kitörölt válaszom csak egy trónok harca idézet volt szintén...
Kérdező jársz még erre?
"Nem vagyok erőszakos és az erőszak által még soha semmi nem oldódott meg. De attól még nem vagyok erkölcstelen, mert felemelem a szavam az ellen, ami mellett nem lehet elmenni csak úgy simán."
Szólásszabadság van, azt mondasz amit csak akarsz. Ha te el szeretnéd mondani, hogy szerinted az abortusz az rossz, szíved joga. Bárhol, bármikor kinyilváníthatod erről a véleményed. De ha megpróbálod másokra ráerőltetni akkor ne csodálkozz, ha ez valakinek nem fog tetszeni. Az pedig, hogy nem fogadod el hogy másnak más a véleménye, és újra és újra és újra mondogatod neki a sajátodat, az már igenis erőszakosságra vall.
Mint ahogy minden megnyilvánulásodban amelyekre ezzel reagáltam :) ugye...rájöttem közben a nagybetűk miatt volt.
Hozzátenném engem megerősítettél a döntésemben mert ráébresztettél hogy csak magamra számíthatok..mert higgy nekem a szentimentalizmus nem vezet sehova
Nekem ez a legjobb döntés,a vita részemről lezárva
Kerdező mit vigyek szerinted magammal a korházba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!